Εφημερίδα Κοινωνική

Στον Πειραιά το Flying Cat 6 – Με πούλμαν οι επιβάτες στους προορισμούς τους

 Breaking News

Στον Πειραιά το Flying Cat 6 – Με πούλμαν οι επιβάτες στους προορισμούς τους
06 Απριλίου 2018

Στο λιμάνι του Πειραιά επέστρεψε με μειωμένη ταχύτητα το υδροπτέρυγο FLYINGCAT 6 με 332 επιβάτες, λόγω μηχανικής βλάβης, που παρουσίασε στην αριστερή κύρια μηχανή του, ενώ έπλεε στα ανοιχτά του Τούρλου Αίγινας.

Το υδροπτέρυγο που έχει 11 μέλη πλήρωμα είχε αναχωρήσει στις 8 το πρωί από το λιμάνι του Πειραιά για Υδρα, Σπέτσες Πόρτο Χέλι.

Η ρεπόρτερ του News24/7 βρέθηκε στον Πειραιά και μίλησε με τους επιβάτες του πλοίου. Όπως έγινε γνωστό, η εταιρία έχει ναυλώσει πούλμαν προκειμένου να μεταφέρουν τους επιβάτες στον προορισμό τους.

Έχει δοθεί επίσης η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να ακυρώσουν τα εισιτήριά τους, λαμβάνοντας φυσικά το χρηματικό αντίτιμο και να επιλέξουν άλλη μέρα και ώρα για το ταξίδι τους.

Τα τέσσερα πρώτα πούλμαν ξεκίνησαν με προορισμό το Μετόχι και την Κόστα, ενώ άλλα τρία – συνολικά επτά έχουν ναυλωθεί – αναμένονται προκειμένου να μεταφέρουν τους επιβάτες στο Πόρτο Χέλι.

Το πλοίο θα εκτελούσε δρομολόγια και στη 13.30 και στις 19.30 το απόγευμα. Έχει κατατεθεί αίτημα στο υπουργείο Ναυτιλίας για εκτέλεση του απογευματινού δρομολογίου από το Flying Cat 4.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ