Εφημερίδα Κοινωνική

Σύσκεψη για τα έργα βελτίωσης του κύριου οδικού δικτύου της Σαλαμίνας

 Breaking News

Σύσκεψη για τα έργα βελτίωσης του κύριου οδικού δικτύου της Σαλαμίνας
16 Απριλίου 2018

Ο συντονισμός των εργασιών για τη βελτίωση και τη συντήρηση του κύριου οδικού δικτύου της Σαλαμίνας, ήταν το θέμα της σύσκεψης, την οποία συγκάλεσε στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος.

Στόχος των εργασιών, προϋπολογισμού 2.500.000 ευρώ, είναι έργα οδοποιίας του νησιού που έχει υποστεί σοβαρές φθορές, κυρίως λόγω παλαιοτέρων εργασιών αποχέτευσης ακαθάρτων και ομβρίων αλλά και λόγω παλαιότητας. Παράλληλα, θα αντιμετωπισθούν επείγοντα προβλήματα οδικής ασφάλειας µε την εγκατάσταση στηθαίων ασφαλείας, την τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης, αλλά και την κατασκευή διαγραμμίσεων.

Οι αποφάσεις που ελήφθησαν κατά τη σύσκεψη αποσκοπούν στον καλύτερο προγραμματισμό και συντονισμό των ενεργειών όλων των εμπλεκομένων στο εν λόγω έργο προκειμένου να εκτελεστεί σωστά, μεθοδικά και στοχευμένα στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 13 Απριλίου, συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βασίλης Φασουλής, ο διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών των Π.Ε. Πειραιά και Νήσων Αθανάσιος Μοσχολέας, η νομική σύμβουλος των Π.Ε. Πειραιώς και Νήσων Όλγα Σαββίδου, η επιβλέπουσα μηχανικός Αγγελική Κωνσταντάρα αλλά και εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Swiffy Output
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ