Εφημερίδα Κοινωνική

Ψάχνουν τον ΦΑΝΤΟΜΑ του Πειραιά – Έπιανε δουλειά σε πρακτορεία ΟΠΑΠ, «σήκωνε» το ταμείο και γινόταν καπνός!

 Breaking News

Ψάχνουν τον ΦΑΝΤΟΜΑ του Πειραιά – Έπιανε δουλειά σε πρακτορεία ΟΠΑΠ, «σήκωνε» το ταμείο και γινόταν καπνός!
13 Απριλίου 2018

Μια απίστευτη υπόθεση προσπαθεί αυτές τις μέρες να εξιχνιάσει η Ασφάλεια Δημοτικού Θέατρου Πειραιά. Ένας πανούργος δράστης έχει καταφέρει να ξεγελάσει πολλούς ιδιοκτήτες πρακτορείων ΟΠΑΠ ανά την Ελλάδα, πιάνοντας, μάλιστα, δουλειά ως υπάλληλος στα ίδια τους τα πρακτορεία! Συγκεκριμένα, προσεγγίζει τους ιδιοκτήτες πρακτορείων δείχνοντας τους ένα πλούσιο βιογραφικό, με εμπειρία στο επάγγελμα. Ζητά εργασία ακόμη και περιστασιακή. Αφού λοιπόν καταφέρει να μπει στη δουλειά και περιμένοντας λίγο καιρό ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των εργοδοτών, βάζει μπρος το σχέδιό του για τη «μεγάλη μπάζα». Σε περιόδους που τα ταμεία των πρακτορείων γεμίζουν λόγω τζακ ποτ, σηκώνει όλο το ταμείο και φεύγει!!!

Το έχει κάνει μάλιστα 6 φορές! Τέσσερις στην Αθήνα, μία στη Νίκαια και η τελευταία ήταν στον Πειραιά. Στην πόλη μας μάλιστα, έκανε και την καλύτερη «μπάζα» καθώς σύμφωνα με πληροφορίες απέσπασε μονομιάς από πρακτορείο 15.000 ευρώ. Μόλις οι πράκτορες «θύματα» καταλάβαιναν τι συμβαίνει, ειδοποιούσαν την Αστυνομία. Τα μόνα στοιχεία όμως που έδινε ήταν μια διεύθυνση κατοικίας στο Άργος, η οποία ανήκε στη μητέρα του, με την οποία δεν είχε επαφή.

Την υπόθεση, όπως γράψαμε, έχει αναλάβει η Ασφάλεια Δημοτικού Θέατρου Πειραιά και τη χειρίζεται με προσοχή ο ικανότατος Υποδιοικητής Χάρης Μαλτίδης, όντας πεπεισμένος ότι τα στοιχεία που έχει αφήσει πίσω του ο δράστης θα οδηγήσουν άμεσα στη σύλληψή του. Σε κάθε περίπτωση, εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο να βγει το πρόσωπό του στα ΜΜΕ, κατόπιν Εισαγγελικής παραγγελίας, για να συγκεντρωθούν περισσότερες μαρτυρίες.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Swiffy Output
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ