Εφημερίδα Κοινωνική

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΙΔΟΝΙΚΟΛΑΣ: Διεκδικεί την προεδρία της ΝΟΔΕ Α’ Πειραιά και Νήσων

 Breaking News

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΙΔΟΝΙΚΟΛΑΣ: Διεκδικεί την προεδρία της ΝΟΔΕ Α’ Πειραιά και Νήσων
26 Απριλίου 2018

17861688_110328249520157_4039171667298839611_n

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ έλαβε την επιστολή του ΙΩΑΝΝΗ Γ.ΒΟΙΔΟΝΙΚΟΛΑ προέδρου της Ε΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, μέσω της οποίας ανακοινώνει τη συμμετοχή του στις εκλογές για την προεδρία της ΝΟΔΕ Α’ Πειραιά και Νήσων.

Φίλες και Φίλοι,

ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

Μετά από σοβαρή σκέψη και παρακινούμενος από την αγάπη σας, πήρα την απόφαση να συμμετάσχω ως υποψήφιος στις επόμενες εκλογές του Κόμματος μας και να διεκδικήσω την προεδρία της ΝΟΔΕ Α’ Πειραιά και Νήσων.

Αισθάνομαι την ανάγκη να συμμετάσχω πιο ενεργά σε αυτή την κορυφαία εσωκομματική διαδικασία που στόχο έχει να είμαστε όλοι παρόντες και ετοιμοπόλεμοι για τη μεγάλη μάχη που έρχεται για την Ελλάδα μας,τις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Δηλώνω παρών στην πρώτη γραμμή, με γνήσια αγάπη για την παράταξή μας,με πάθος για την πόλη μας καταθέτοντας τις γνώσεις και την εμπειρία μου ως αυτοδιοικητικό στέλεχος και έχοντας ως σκοπό να γίνει η Νέα Δημοκρατία η επόμενη αυτοδύναμη Κυβέρνηση του τόπου.

Με σύνθημα μου την εσωτερική αλλαγή και έχοντας ως πυξίδα την προσφορά στον συνάνθρωπο, το άνοιγμα του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στη βάση της αλλά και σε όλη την Κοινωνία, σας προσκαλώ να συμπορευτούμε.

Είναι αναγκαία περισσότερο από ποτέ η συστράτευση όλων,με πνεύμα ενότητας για να ενδυναμωθεί η εσωκομματική δημοκρατία και όλοι μαζί να βρεθούμε δίπλα δίπλα στον κοινό μας αγώνα απέναντι στην καταστροφική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.

Ως αξιωματικός του Στρατού Ξηράς πιστεύω ακράδαντα ότι ο Τολμών Νικά. Γι αυτό τολμώ και κάνω αυτό το βήμα..

Πάμε λοιπόν όλοι μαζί ενωμένοι, μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη , για να αλλάξουμε την πατρίδα μας, να αλλάξουμε το μέλλον των παιδιών μας!

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ