Εφημερίδα Κοινωνική

Οι Απανταχού Καρδιτσιώτες τίμησαν τον Καραϊσκάκη

 Breaking News

Οι Απανταχού Καρδιτσιώτες τίμησαν τον Καραϊσκάκη
27 Απριλίου 2018

Στο μνημείο όπου φυλάσσονται τα οστά του Καρδιτσιώτη Αρχιστράτηγου Γεώργιου Καραϊσκάκη στο Νέο Φάληρο του Πειραιά, πραγματοποιήθηκε μεγάλη εκδήλωση την περασμένη Κυριακή 22 Απριλίου, προς τιμήν του Γ. Καραϊσκάκη.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν από κοινού ο Σύλλογος των απανταχού εκ του νομού Καρδίτσας καταγόμενων και ο Σύλλογος απανταχού Μαυρομματιανών Καρδίτσας «Ο Καραϊσκάκης».

Οι δύο πρόεδροι των συλλόγων κ. Κων/νος Κουσαής και κ. Θωμάς Ζούμπος μαζί με τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο φιλόξενο χώρο της πλατείας του Ν.Φ. όπου εψάλη επιμνημόσυνη δέηση χοροστατούντος του πρωτοσύγκελου της Μητροπόλεως Πειραιώς Αρχιμανδρίτη π. Νήφων.

Παρευρέθησαν πολλοί εκπρόσωποι και φορέων από την περιοχή της Καρδίτσας καθώς και σύλλογοι του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Μεταξύ αυτών μπορέσαμε και διακρίναμε: την εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων κα. Ελένη Αυλωνίτου, τον ευρωβουλευτή κ. Νότη Μαριά, τον βουλευτή κ. Κώστα Κατσαφάδο, τον πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Πειραιά κ. Γιώργο Δαβάκη ως εκπρόσωπος του δημάρχου, τον πρώην βουλευτή κ. Δημήτρη Καρύδη, τον Αντιδήμαρχο Πειραιά κ. Στέλιο Γαϊτανάρο, τον πρόεδρο της Γ’ Δημ. Κοινότητας Πειραιά κ. Χαράλαμπο Λιακόσταυρο μαζί με κοινοτικού συμβούλους, την πρόεδρο του Συνδέσμου Ν.Φ. κα. Αργυρώ Λαγκαδιανού, τον πρόεδρο Μικρασιατών Καστέλλας κ Τζανή, κ.α.

Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Αρχιστράτηγου και ακολούθησαν τοπικοί χοροί της Καρδίτσας.

Η φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά για μια ακόμη φορά με την παρουσία της έδωσε πανηγυρικό τόνο στην όλη εκδήλωση.

KARDITS

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Swiffy Output
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ