Εφημερίδα Κοινωνική

Έπιασαν επ” αυτοφώρω «πορτοφολάδες» μέσα σε τρόλεϊ

 Breaking News

Έπιασαν επ” αυτοφώρω «πορτοφολάδες» μέσα σε τρόλεϊ
05 Απριλίου 2018

Χειροπέδες σε δύο 34χρονους που έκλεβαν συστηματικά πορτοφόλια από ανυποψίαστους επιβάτες, πέρασαν αστυνομικοί στην Κυψέλη.

Οι δύο δράστες, υπήκοοι Γεωργίας, βρίσκονταν το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (02/04) σε τρόλεϊ το οποίο κινείτο στην οδό Πατησίων, όταν αποπειράθηκαν να κλέψουν το πορτοφόλι ενός ηλικιωμένου άνδρα.

Η πράξη τους έγινε αντιληπτή από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, οι οποίοι και τους συνέλαβαν. Μάλιστα, οι δύο Γεωργιανοί κατά τη σύλληψή τους αντιστάθηκαν και αποπειράθηκαν να διαφύγουν, ασκώντας σωματική βία κατά των αστυνομικών.

Όπως εξακριβώθηκε στη συνέχεια, οι δύο 34χρονοι διέπρατταν συστηματικά κλοπές από επιβάτες Μέσων Μαζικής Μεταφοράς (κυρίως λεωφορεία και τρόλεϊ), από τους οποίους αφαιρούσαν τα πορτοφόλια τους αλλά και άλλα προσωπικά αντικείμενα. Από την μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάσθηκαν δέκα περιπτώσεις κλοπών.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και αντίσταση.

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ