Εφημερίδα Κοινωνική

Εορταστική συνεστίαση

 Breaking News

Εορταστική συνεστίαση
27 Απριλίου 2018

Ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης του Πειραιά διοργάνωσε μία εόρτια βραδιά στο κοσμικό κέντρο «Ζορμπάς» που βρίσκεται στο Μικρολίμανο της Καστέλλας προς ενίσχυση του φιλόπτωχου ταμείου τους.

Ήταν μια ευχάριστη συνεστίαση με ζωντανή μουσική που είχαν διοργανώσει οι ιερείς του ναού: π. Ιωάννης, π. Χρήστος, π. Φανούριος, στην οποία παρευρέθησαν αρκετοί ενορίτες και φίλοι του Μητροπολιτικού ναού όπου μεταξύ αυτών μπορέσαμε και διακρίναμε: τον πολιτευτή κ. Χριστόφορο Μπουτσικάκη, τον κοινοτικό σύμβουλο κ. Χρήστο Μακρή, την αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Δωδεκανησίων κα. Κατερίνα Βουρεξάκη, την πρόεδρο του συνδέσμου γυναικών Πελοποννήσου και Ιονίων νήσων κα. Κική Καλογεράκου μαζί με μέλη του ΔΣ, την πρόεδρο του Εξάλειπτρον κα. Νανά Λάτση, ο μεσίτης κ. Γιάννης Ηλίας, η Γενική γραμματέας Γυναικών Κρήτης και νήσων Αιγαίου κα. Άννα Δασκαλάκη, από το ΔΣ τον διαβητικών η κα. Βάσω Γανοτοπούλου, ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρη Κρητικός, η κα. Βίκυ Τατσοπούλου, κ.α.

Η βραδιά κύλισε όμορφα και εόρτια με ζωντανή μουσική και χορό από τους παρευρισκόμενους με τα εκλεκτά εδέσματα του «Ζορμπά».

EORTASTIKH2

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ