Εφημερίδα Κοινωνική

Έκθεση φωτογραφίας

 Breaking News

Έκθεση φωτογραφίας
27 Απριλίου 2018

Την περασμένη Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Απριλίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με διοργανωτή το σύλλογο αποφοίτων του Ζαννείου πειραματικού σχολείου Πειραιά, με έκθεση φωτογραφίας στον αίθριο χώρο της δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά (Φίλωνος 29).

Την πρώτη μέρα όπου έγιναν και τα εγκαίνια ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Βίτσας μαζί με τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στον αίθριο χώρο της Πινακοθήκης όπου στο περιστύλιο της, υπήρχε η έκθεση φωτογραφίας όπου το κοινό που παρευρέθηκε έπρεπε να ψηφίσει τα τρία βραβεία αυτής της έκθεσης φωτογραφίας.

Μεταξύ των πολλών που παρευρέθησαν μπορέσαμε και διακρίναμε: τον πρόεδρο του ιατρικού συλλόγου Πειραιά κ. Νίκο Πλατανησιώτη, τον πρόεδρο φίλων Unesco Πειραιά και Νήσων κ. Γιάννη Μαρωνίτη, τον Γεν. γραμματέα του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Γιώργο Πετρόπουλο, τον Αντιπρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου κ. Μιχάλη Αγρανιώτη, τον Αντιπρόεδρο του ΟΚΑΑ κ. Γιώργο Βαγιάκη, τον πρόεδρο της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Αλέξανδρο Νανόπουλο, τον πρόεδρο των Επιστημόνων Πειραιά κ. Χατζόπουλο, τον μεσίτη κ. Γιάννη Ηλία, τον μουσικό κ. Μανώλη Λαουτάρη, κ.α.

Στην εκδήλωση υπήρχε και μουσική εκδήλωση από αποφοίτους του Ζαννείου Πειραματικού σχολείου και μετά ένας λιτός μπουφές από εδέσματα και αναψυκτικά περίμενε τους παρευρισκόμενους.

11


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Swiffy Output
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ