Εφημερίδα Κοινωνική

Αποθέωση στο Ρέντη για τις θριαμβεύτριες του Τσάλεντζ Καπ

 Breaking News

Αποθέωση στο Ρέντη για τις θριαμβεύτριες του Τσάλεντζ Καπ
12 Απριλίου 2018

Οι «ερυθρόλευκες» αν και είχαν χάσει στο πρώτο παιχνίδι με 3-2 στον Πειραιά, κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και παίζοντας πάρα πολύ καλά μετά το πρώτο σετ κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 3-1 σετ κατακτώντας για πρώτη φορά στην ιστορία τους το τρόπαιο.

Η Τζίνα Λαμπρούση είπε: «Ειλικρινά δεν έχω λόγια. Το θέλαμε πάρα πολύ. Ήρθαμε για να πάρουμε τον τίτλο γιατί πέρσι δεν το καταφέραμε και δεν είναι τυχαίο που οι συγκυρίες ήρθαν έτσι με την ίδια ομάδα. Θέλαμε να φύγουμε νικήτριες και τα καταφέραμε καταθέτοντας και την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο. Το ευχαριστηθήκαμε και τα συναισθήματά μας είναι απερίγραπτα».

Η Αρέτα Κονόμη πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Δεν ξέρουμε αν θα καταφέρουμε να το πιστέψουμε κάποια στιγμή. Είναι μια τεράστια επιτυχία που πραγματικά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν λόγια να την περιγράψουμε. Νιώθαμε θετική ενέργεια από όλους και θέλαμε να αλλάξουμε την κατάσταση που διαμορφώθηκε στο Ρέντη. Αυτό έγινε με τον καλύτερο τρόπο. Μας άξιζε αυτό το Κύπελλο, συγχαρητήρια σε όλους και σε όλες. Κάναμε κατάθεση ψυχής»

Η Σάσκια Χίπε συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Αποδείξαμε πόσο καλή ομάδα έχουμε. Δεν ήταν εύκολο στην αρχή βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά αντιδράσαμε άμεσα. Αγωνιστήκαμε με καρδιά και στο τέλος τα καταφέραμε. Λάβαμε το τίμημα για την προσπάθεια μας. Στεναχωρήθηκαμε για την ήττα στην έδρα μας αλλά περιμένουμε τους φιλάθλους μας την επόμενη φορά για να πανηγυρίσουμε μαζί τους».


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ