Εφημερίδα Κοινωνική

ΤΑΚΗΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ για τα Δικαστήρια: Έβαλαν τον διορισμένο Γενικό Γραμματέα του υπουργείου να απαντήσει στον Δήμαρχο!

 Breaking News

ΤΑΚΗΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ για τα Δικαστήρια: Έβαλαν τον διορισμένο Γενικό Γραμματέα του υπουργείου να απαντήσει στον Δήμαρχο!
07 Μαρτίου 2018

O κ. Τάκης Αβραμίδης δημοτικός σύμβουλος Πειραιά και πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου (ΚΑΝΑΛΙ-1 90,4), σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ δηλώσεις του στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ τάχθηκε υπέρ της άμεσης ανάκλησης της σχετικής απόφασης του Δημοτικού συμβουλίου για τη παραχώρηση του κτιρίου -γιαπί της πρώην Ραλλείου Σχολής στο κράτος.

«Η κοροϊδία πρέπει να έχει και ένα όριο. Έχουμε παραχωρήσει ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά μας στοιχεία στο κράτος, αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ και περιμέναμε υπομονετικά την αξιοποίηση του για Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά εδώ και 4 χρόνια άλλα όπως καθαρά διαφαίνεται το Υπουργείο Δικαιοσύνης “αγρόν ηγόρασε”.

Η χθεσινή καθυστερημένη κατάθεση ερώτησης από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί προπέτασμα καπνού και δεν πείθει κανένα.

Δεν πείθει κανένα και η στάση του Υπουργού Δικαιοσύνης που ανέθεσε στον διορισμένο Γενικό Γραμματέα του υπουργείου να ‘’απαντήσει’’ στον Αιρετό Δήμαρχο της πόλης.

Είναι ευκαιρία τώρα να το αξιοποιήσουμε μαζί με τον Πύργο του Πειραιά υπέρ της οικονομίας του Δήμου και επ’ ωφελεία των δημοτών μας».

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ