Εφημερίδα Κοινωνική

Πιστοποίηση από τη FIFA του Δημοτικού Γηπέδου Ποδοσφαίρου “ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ”

 Breaking News

Πιστοποίηση από τη FIFA του Δημοτικού Γηπέδου Ποδοσφαίρου “ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ”
22 Μαρτίου 2018

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, στα πλαίσια της αναβάθμισης της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου προς τους πολίτες, είχε προχωρήσει στην αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου “Σωτήρης Αγγελόπουλος” με νέο, τελευταίας γενιάς και εγκεκριμένο από την διεθνή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου FIFA, το καλοκαίρι του 2016.

Duraforce XQ 60M-SBR- FIFA Q Sotiris Aggelopoulos expire date 20112020-page-001Προκειμένου να διατηρείται, ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, σε άρτια κατάσταση ο Δήμος, μέσω της Τεχνικής Υπηρεσίας, προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες συντήρησης, για την εξασφάλιση της ορθής λειτουργίας και της αύξησης του χρόνου ζωής του συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου, σύμφωνα με τις γενικές και ειδικές οδηγίες της προμηθεύτριας των υλικών DOMO SPORTS GRASS και της FIFA, σε συνδυασμό με τις, επιτόπου, συνθήκες και τη χρήση.

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές της διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου FIFA, ο χλοοτάπητας του γηπέδου, πιστοποιήθηκε, σε συνεργασία με εγκεκριμένο εργαστήριο, και έλαβε σήματα πιστοποίησης (field certificate), σύμφωνα με τα προγράμματα “FIFA QUALITY PROGRAMME FOR FOOTBALL TURF – FIFA QUALITY PRO”, το Νοέμβριο του 2016, διάρκειας 1έτους και “FIFA QUALITY PROGRAMME FOR FOOTBALL TURF – FIFA QUALITY”, το Δεκέμβριο του 2017, διάρκειας 3 ετών.

Η πιστοποίηση του χλοοτάπητα αποδεικνύει τα υψηλά standard ποιότητάς του, τα οποία, μάλιστα, διατηρούνται διαχρονικά και αφορούν στην ορθή λειτουργία του, σε σχέση με θέματα αισθητικής, ασφάλειας, έλλειψης επικινδυνότητας, μακροβιότητας και αθλητικών επιδόσεων.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι πλήθος σωματείων, φορέων και συλλόγων, αιτούνται τη χρήση των συγκεκριμένων υποδομών, τόσο για αγώνες, όσο και για προπόνηση. Πάγια πολιτική της Δημοτικής Αρχής, αποτελεί η χρήση των συγκεκριμένων υποδομών, από τα Φαληρικά σωματεία, καθώς και από τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες, της Πόλης μας.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ