Εφημερίδα Κοινωνική

Παρουσιάστηκε ο «ύποπτος» της δολοφονίας του βρέφους

 Breaking News

Παρουσιάστηκε ο «ύποπτος» της δολοφονίας του βρέφους
06 Μαρτίου 2018

Αυτοβούλως εμφανίστηκε ο φερόμενος «ύποπτος» μεταφορέας του δολοφονημένου βρέφους που είχε βρεθεί μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη. Ο νεαρός άνδρας που αναγνώρισε τον εαυτό του στα πλάνα πολλών τηλεοπτικών σταθμών, τα οποία προέρχονταν από κατάστημα απέναντι από τον κάδο απορριμμάτων, και τον ήθελαν ως τον ύποπτο που πέταξε το νεκρό βρέφος στα σκουπίδια, εμφανίστηκε εμφανώς εκνευρισμένος μπροστά στους αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος πετούσε τα… σκουπίδια του, διαμένει εκεί κοντά, δεν είχε την σύζυγό του ή κάποιο συγγενικό πρόσωπο να εγκυμονεί, και δεν φαίνεται να έχει καμία σχέση με την σοβαρή υπόθεση, ενώ επιφυλάχθηκε παντός… νομίμου δικαιώματός του, καθώς οι φήμες και τα ανεπιβεβαίωτα ρεπορτάζ τον ήθελαν ως δράστη της φρικιαστικής δολοφονίας του βρέφους.

Μάλιστα οι συγκεκριμένες αναφορές είχαν αποπροσανατολίσει τις αστυνομικές έρευνες καθώς το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης είχε επικεντρωθεί στον εντοπισμό του άνδρα που ενδέχεται να πέταξε το δολοφονημένο βρέφος και όχι στον εντοπισμό της γυναίκας που φαίνεται να το κυοφορούσε και να το γέννησε ενδεχομένως μέσα σε σπίτι της περιοχής και ευθύνεται και εκείνη για τον φρικιαστικό στραγγαλισμό του με τον ομφάλιο λώρο και σκοινί.

Την ίδια ώρα στο δύσκολο πεδίο ερευνών αναζήτησης της γυναίκας που έφερε έστω και για… λίγες στιγμές αυτό το αγόρι στον κόσμο, εξετάζουν κάθε πληροφορία που προέρχεται από πολίτες και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής της Πετρούπολης. Για παράδειγμα ερεύνησαν πληροφορία για την μεταφορά γυναίκας με αιμορραγία στο νοσοκομείο Παμμακάριστος, η οποία τελικά ήταν εκεί για άλλον ιατρικό σκοπό. Το ίδιο συνέβη με πληροφορία για έγκυο γυναίκα η οποία φαίνεται να γέννησε αλλά δεν έχουν δει καθόλου το παιδί της, κάτι που ερευνήθηκε με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν την λεχώνα και το βρέφος της. Οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν ερευνήσει δεκάδες πληροφορίες που αφορούν γυναίκες οι οποίες έχουν πάει σε φαρμακεία της περιοχής προκειμένου να προμηθευτούν χάπια… αποθηλασμού, διακοπής παραγωγής γάλακτος, χωρίς όμως προς το παρόν θετικό αποτέλεσμα.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ