Εφημερίδα Κοινωνική

Βιασμοί παιδιών Live! Σοκ από την έρευνα στο σπίτι του 43χρονου

 Breaking News

Βιασμοί παιδιών Live! Σοκ από την έρευνα στο σπίτι του 43χρονου
16 Μαρτίου 2018

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για έναν 43χρονο, ο οποίος κατείχε παιδικό πορνογραφικό υλικό.

Μάλιστα οι έμπειροι Αστυνομικοί της Υπηρεσίας, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο 43χρονος να έκανε παραγγελίες σε χώρες της Ασίας για on line βιασμούς παιδιών, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν εμβάσματα αποστολής χρημάτων σε αυτές τις χώρες, όπου ανθεί ο σεξοτουρισμός και κυρίως ο τουρισμός για την “αγορά” παιδιών, τα οποία χρησιμοποιούνται σε σεξουαλικά όργια.

Η έρευνα για την αποκάλυψη της δραστηριότητας του 43χρονου, ο οποίος συνελήφθη στην Αττική, ξεκίνησε έπειτα από σήμα που έστειλε το FBI στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για ηλεκτρονικά ίχνη, μέσω των οποίων γίνονταν διαμοιρασμός αρχείων παιδικής πορνογραφίας και εντοπίζονταν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αττική.

Άμεσα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες ενημερώνοντας μάλιστα και τον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τελικά, έπειτα από έρευνες τεσσάρων ημερών κατάφεραν να εντοπίσουν το στίγμα του 43χρονου και να εισβάλουν στο σπίτι του. Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε επί τόπου στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, βρέθηκε πλήθος αρχείων παιδικής πορνογραφίας με ιδιαίτερα ανατριχιαστικό και αρρωστημένο υλικό. Παράλληλα εντοπίστηκαν και τα εμβάσματα με αποστολές χρημάτων σε χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας για την αγορά πρωτογενούς υλικού και βέβαια για on line συνδέσεις με βιασμούς ανήλικων παιδιών.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ