Εφημερίδα Κοινωνική

Με δόλωμα μία στρίπερ εκτέλεσαν 29χρονο στο Περιστέρι

 Breaking News

Με δόλωμα μία στρίπερ εκτέλεσαν 29χρονο στο Περιστέρι
07 Μαρτίου 2018

Μία 28χρονη στρίπερ- ονόματι Αναστασία- χρησιμοποίησε ως δόλωμα για να προσελκύσει τον 29χρονο Άρτιν Κάτο από την Ολλανδία και τελικά να τον εκτελέσει το 2012 στο Περιστέρι ο 38χρονος Δήμο Μέτσι, φερόμενος «ενοικιαζόμενος» εκτελεστής συμβολαίων θανάτων, ο οποίος είναι έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που εξιχνίασε την υπόθεση, ο Δήμο Μέτσι το 2012 είχε φτιάξει ψεύτικους λογαριασμούς στο Facebook για να καταφέρει να πείσει τον 29χρονο- με τον οποίο είχε προσωπικές διαφορές- να κλείσει ραντεβού με την….Αναστασία και τελικά να τον εκτελέσει εν ψυχρώ. Όταν το θύμα έφτασε με το όχημά του στο σημείο όπου είχε οριστεί το ραντεβού, εμφανίστηκε ο Δήμο Μέτσι πάνω σε μία μοτοσυκλέτα μαζί με την Αναστασία. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα τον πυροβόλησε χωρίς να κατέβει από τη μηχανή, με αποτέλεσμα να τον δολοφονήσει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Δήμο Μέτσι επρόκειτο να αποφυλακιστεί σύντομα, ωστόσο τελικά δεν θα καταφέρει να βγει έξω από τις φυλακές, καθώς βαρύνεται πλέον και με νέα ανθρωποκτονία.

Σημειωτέον δε ότι ο Δήμο Μέτσι, έχει συγκεντρώσει κατά το παρελθόν το μεγαλύτερο ερευνητικό ενδιαφέρον των αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι έχουν σοβαρές ενδείξεις για τουλάχιστον τέσσερις δολοφονίες, που εκτελέστηκαν στο πλαίσιο… υπογραφής συμβολαίων θανάτου για τα θύματα. Σε βάρος του Δήμο Μέτσι, σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής, εκκρεμούσαν 10 εντάλματα σύλληψης και αποφάσεις, για ανθρωποκτονίες (συμβόλαια), απόπειρες ανθρωποκτονιών, εκβιάσεις, οπλοκατοχή, οπλοχρησία, ληστείες και κλοπές. Τελευταία εμφάνισή του φαίνεται να ήταν μία απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Χαλκιδική στις 2 Ιουλίου 2014.

Τελικά συνελήφθη στο διαμέρισμα της οδού Χρυσομάνους στα Σεπόλια, μαζί με τον Γκλοντιάν το 2014 ενώ σε ένα ακόμη στην οδό Σταυρού στο Μενίδι, βρέθηκαν τουλάχιστον δύο πιστόλια, τα οποία άμεσα μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, ωστόσο διαπιστώθηκε πως ήταν «καθαρά».


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ