Εφημερίδα Κοινωνική

Μαθήματα εθελοντισμού και συλλογικότητας από τον Α.Ο Χαϊδαρίου

 Breaking News

Μαθήματα εθελοντισμού και συλλογικότητας από τον Α.Ο Χαϊδαρίου
23 Μαρτίου 2018

αρχείο λήψηςΤο τμήμα Παμπαίδων των ακαδημιών του Α.Ο Χαϊδαρίου, πήρε την πρωτοβουλία για τον καθαρισμό του γηπέδου Αττικόν από μπουκάλια και λοιπά σκουπίδια, τόσο στο ίδιο το γήπεδο όσο και στον περίγυρό του.Διότι, δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες της υπηρεσίας καθαριότητας, υπάρχουν ασυνείδητοι οι οποίοι πετούν διάφορα σκουπίδια δίχως να σέβονται το περιβάλλον.

Ο Δήμος Χαϊδαρίου συγχαίρει τη διοίκηση και τους προπονητές για αυτή την πρωτοβουλία που δείχνει ότι ο αθλητισμός δε γυμνάζει μόνο το σώμα αλλά μπορεί μέσα από τέτοιες δραστηριότητες να προάγει και το νου. Η διαπαιδαγώγηση των νεαρών προσωπικοτήτων με τις αξίες του εθελοντισμού και της συλλογικής δράσης είναι μαθήματα ανεκτίμητης αξίας. Η ιστορική ομάδα της πόλης μας, ο Α.Ο Χαϊδαρίου, συνεχίζει να δίνει το παράδειγμα στην ανάπτυξη ποδοσφαιρικών προσωπικοτήτων.

Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής Οργάνωσης της Ακαδημίας αλλά και προπονητής του συγκεκριμένου τμήματος, Τζαναβάρας Σταύρος, αντί για προπόνηση, θέλησε να διδάξει στους νεαρούς αθλητές, το μάθημα του εθελοντισμού, ξεκινώντας με τον καθαρισμού του γηπέδου και του περίγυρου αυτού, από πλαστικά και γυάλινα μπουκάλια, χαρτιά κτλ σε ειδικές σακούλες και τα εναπόθεσαν στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης.

Η δράση του εθελοντισμού και καθαριότητας δημοσίων χώρων, τόνισαν, ότι θα συνεχιστεί και από τα υπόλοιπα τμήματα των Ακαδημιών, με σεβασμό στους αθλητές και στους πολίτες της πόλης μας.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ