Εφημερίδα Κοινωνική

Ιστορίες… τρέλας στον ανασχηματισμό!

 Breaking News

Ιστορίες… τρέλας στον ανασχηματισμό!
01 Μαρτίου 2018

Ήταν φανερό ότι ο πρωθυπουργός αιφνιδιάστηκε από την υπόθεση με το ζεύγος Αντωνοπούλου – Παπαδημητρίου, που προκάλεσε εντελώς ξαφνικά την ανάγκη για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα και επειδή δεν ήταν έτοιμος για ουσιαστικές παρεμβάσεις στην κυβέρνηση, περιορίστηκε σε διορθωτικές κινήσεις, αποφεύγοντας να ξαναμοιράσει την τράπουλα και να προχωρήσει σε ανατροπές, ακόμη και σε τομείς και υπουργεία, που ήταν εμφανώς προβληματικά εδώ και καιρό.

Το ότι επιστράτευσε τρία στελέχη της παλαιάς φρουράς, τον Γιάννη Δραγασάκη, τον Φώτη Κουβέλη και τον Δημήτρη Βίτσα, ως τα κεντρικά πρόσωπα αυτών των αλλαγών, καταδεικνύει και την αδυναμία να προσθέσει κάτι πραγματικά νέο στο κυβερνητικό σχήμα.

H κόντρα Καμμένου -Κουβέλη: Ο «πατερίτσας»… συνεργάτης του

kammenosKouvelis

 

 

 

 

 

 

 

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αναχηματισμού, που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (28.02.2018), είναι ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος επιλέχθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα για το ΥΠΕΘΑ και συγκεκριμένα για τη θέση του Δημήτρη Βίτσα, ως αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Βέβαια, η συνύπαρξη με τον Πάνο Καμμένο αποτελεί γρίφο, μιας και στο παρελθόν είχαν άγρια κόντρα, χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς ο ένας για τον άλλον.

Χαρακτηριστική είναι η συνέντευξη που είχε δώσει ο κ. Καμμένος την 1η Μαΐου 2014, κατά την οποία είχε χαρακτηρίσει τον Φώτη Κουβέλη «πατερίτσα» και «άρχοντα των μαξιλαριών».

Από την πλευρά του, ο νέος αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον νυν Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, έγραφε το 2012 στο twitter: «Συμμαχία της Αριστεράς με στήριξη του κ. Καμμένου δεν την νοούμαι και δεν την συζητάμε».

Όταν ο Ν. Ηλιόπουλος είχε τραυματιστεί & ενδιαφέρθηκε ο Τσίπρας

liopoulos

 

 

 

 

 

 

 

O Νάσος Ηλιόπουλος, νέος υφυπουργός Εργασίας, είχε διατελέσει στο παρελθόν γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας Συνασπισμού. Ενώ είχε αυτή τη θέση, είχε μια δυσάρεστη εμπειρία το 2010. Συγκεκριμένα, είχε τραυματιστεί κατά την διάρκεια επεισοδίων με αστυνομικούς στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Ο -τότε πρόεδρος του Συνασπισμού- Αλέξης Τσίπρας, τον είχε επισκεφθεί στο νοσοκομείο.

hliopoylos

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ