Εφημερίδα Κοινωνική

Ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των δράσεων και υπηρεσιών του Β.Ε.Π. και της δράσης του ΕΠΑνΕΚ

 Breaking News

Ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των δράσεων και υπηρεσιών του Β.Ε.Π. και της δράσης του ΕΠΑνΕΚ
13 Μαρτίου 2018

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά σε συνεργασία με το Κέντρο Επιχειρηματικότητας Απασχόλησης του Β.Ε.Π., στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, με σκοπό την ενημέρωση των επιχειρήσεων – μελών του στην επιμελητηριακή του περιφέρεια,διοργανώνειΕνημερωτική Εκδήλωση παρουσίασης των δράσεων και υπηρεσιών του στην Αίγινα.

Επίσης, στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/ Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση της δράσης του ΕΠΑνΕΚ:

«Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών ΜΜΕ».

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Μαρτίου και ώρα 17:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενίσχυση και τόνωση της επιχειρηματικότητας των μελών του με αξιοποίηση στοχευμένων δράσεων στήριξης της βιωσιμότητας των ΜΜΕ καθώς και του δικαιώματός τους για ανάπτυξη, επέκταση και εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεών τους.

Στα πλαίσια της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί ανταλλαγή προτάσεων-απόψεων-ιδεών που θα αφορούν τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να παρευρεθούν ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κος Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο Δήμαρχος Αίγινας κος Δημήτριος Μούρτζης, τα μέλη του το Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αίγινας καθώς και επιχειρήσεις – μέλη του Β.Ε.Π.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ