Εφημερίδα Κοινωνική

Ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των δράσεων και υπηρεσιών του Β.Ε.Π. και της δράσης του ΕΠΑνΕΚ στα Κύθηρα

 Breaking News

Ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των δράσεων και υπηρεσιών του Β.Ε.Π. και της δράσης του ΕΠΑνΕΚ στα Κύθηρα
29 Μαρτίου 2018

\Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά σε συνεργασία με το Κέντρο Επιχειρηματικότητας Απασχόλησης του Β.Ε.Π., στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, με σκοπό την ενημέρωση των επιχειρήσεων – μελών του στην επιμελητηριακή του περιφέρεια,διοργανώνει Ενημερωτική Εκδήλωση παρουσίασης των δράσεων και υπηρεσιών του στα Κύθηρα.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση της δράσης του ΕΠΑνΕΚ:

«Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών ΜΜΕ».

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Απριλίου 2018 και ώρα 18:00 μ.μ.

στον Κυθηραϊκό Σύνδεσμο (πλησίον Δημαρχείου), Χώρα

Στην εκδήλωση θα γίνει αναφορά και σε δράσεις του προγράμματος ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2014 -2020 και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενίσχυση και τόνωση της επιχειρηματικότητας των μελών του με αξιοποίηση στοχευμένων δράσεων στήριξης της βιωσιμότητας των ΜΜΕ καθώς και του δικαιώματός τους για ανάπτυξη, επέκταση και εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεών τους.

Στα πλαίσια της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί ανταλλαγή προτάσεων-απόψεων-ιδεών που θα αφορούν τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να παρευρεθούν ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κος Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο Δήμαρχος Κυθήρων κοςΕυστράτιος Χαρχαλάκης, τα μέλη του το Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κυθήρων καθώς και επιχειρήσεις – μέλη του Β.Ε.Π.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ