Εφημερίδα Κοινωνική

Δημήτρης Μαρκόπουλος: Εκδήλωση για την ανάπτυξη της Β Πειραιά

 Breaking News

Δημήτρης Μαρκόπουλος: Εκδήλωση για την ανάπτυξη της Β Πειραιά
09 Μαρτίου 2018

Εκδήλωση με θέμα την ανάπτυξη μιας καθημαγμένης οικονομικά και κοινωνικά περιοχής της χώρας, της Β” Πειραιά, πραγματοποιεί η πρωτοβουλία «Συμφωνία Πολιτών για τη Β” Πειραιά» που ο Πειραιώτης δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρκόπουλος και ομάδα φίλων του δημιούργησαν.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 14 Μαρτίου στις 18:00 στο Δημαρχείο Νίκαιας – Ρέντη (Παναγή Τσαλδάρη 10, Νίκαια) θα υπάρξει ανοικτή συζήτηση με θέμα «η Β’ Πειραιά μπροστά στις προκλήσεις της».

Στην εκδήλωση μιλούν οι δύο πρώην υποψήφιοι βουλευτές με το κόμμα της ΝΔ στη Β” Πειραιά Ναύαρχος Χριστόφορος Δρακάτος και δημοσιογράφος Ελένη Κριτσιδήμα, ο Νικαιώτης νομικός Σταύρος Μελιδώνης, η υπεύθυνη επικοινωνίας του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων και Στήριξης ΑΜΕΑ «Αγάπη για Ζωή» ιατρός Κατερίνα Μπαλαγούρα, η εκπαιδευτικός κα. Τζένη Γεωργατζέλη και ο ψυχολόγος Δημήτρης Πετρούνιας . Επίσης θεσμικοί φορείς και πολίτες της περιφέρειας θα έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν απόψεις και προτάσεις σε μια προσπάθεια γόνιμου διαλόγου.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στην εκδήλωση θα φιλοξενηθούν εκπρόσωποι του Σωματείου Εργαζομένων της Πίτσος για να μιλήσουν για το λουκέτο στην ιστορική βιομηχανία του Ρέντη.

Πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων προβληματισμού για την πορεία της περιοχής καθώς και για την προσπάθεια παρουσίασης κι εξεύρεσης λύσεων που θα ανατάξουν τη συγκεκριμένη περιφέρεια.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ