Εφημερίδα Κοινωνική

Δείπνο παικτών τελικού κυπέλλου από την Ε.Π.Σ. Πειραιά

 Breaking News

Δείπνο παικτών τελικού κυπέλλου από την Ε.Π.Σ. Πειραιά
14 Μαρτίου 2018

Δύο ιστορικά σωματεία του Πειραιά βρίσκονται στο σημερινό τελικό του αγώνα κυπέλλου που διεξάγεται στο γήπεδο Καραϊσκάκης στις 3 το μεσημέρι, μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Καραβά και Εθνικού Πειραιά.

Επ’ ευκαιρία αυτού του τελικού η Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Πειραιά παρέθεσε δεξίωση δείπνου την περασμένη Δευτέρα 12 Μαρτίου στο κέντρο «Καταρράκτες» που βρίσκεται στο Μοσχάτο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ κ. Γιώργος Ανατολάκης μαζί με τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο φιλόξενο χώρο της δεξίωσης. Παρευρέθησαν οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες των δύο ιστορικών σωματείων του Πειραιά που αγωνίζονται στο Πειραϊκό πρωτάθλημα και οι δύο σύλλογοι πάνω από 90 χρόνια, καθώς και οι συντελεστές του αγώνα όπως διαιτητές, παρατηρητές και δημοσιογράφοι.

Ήταν μια ευχάριστη βραδιά που ο Γεν. Γραμματέας της ΕΠΣΠ κ. Γιάννης Σπάθας υπενθύμισε σε όλους τους παράγοντες και συντελεστές για το ευ αγωνίζεσθε που δόθηκε η ευκαιρία μεταξύ των παικτών για σύσφιξη περαιτέρω σχέσεων ενόψει του σημερινού τελικού.

 

2

 

 

 

 

 

 

3

 

 

 

 

 

 

4


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ