Εφημερίδα Κοινωνική

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καθυστερήσεις λεωφορείων στην περιοχή μας -Η απάντηση του ΟΑΣΑ σε Αντιπεριφερειάρχη και Δημάρχους (έγγραφο)

 Breaking News

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καθυστερήσεις λεωφορείων στην περιοχή μας -Η απάντηση του ΟΑΣΑ σε Αντιπεριφερειάρχη και Δημάρχους (έγγραφο)
12 Μαρτίου 2018

Πέντε δήμαρχοι της περιοχής (Πειραιάς, Νίκαια –Ρέντη, Κορυδαλλού, Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Περάματος) μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Γιώργο Γαβρίλη έστειλαν επιστολή στη διοίκηση του ΟΑΣΑ με θέμα τις καθυστερήσεις των αστικών συγκοινωνιών που καλύπτουν την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Σε αυτήν αναφέρουν: «Το τελευταίο διάστημα διαπιστώνουμε μια ραγδαία επιδείνωση στη λειτουργία των αστικών συγκοινωνιών που καλύπτουν την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Σε ορισμένες γραμμές οι καθυστερήσεις των δρομολογίων υπερβαίνουν τα 40 λεπτά της ώρα και πλησιάζουν ακόμη και τη μία 1 ώρα, γεγονός που ουσιαστικά ακυρώνει το νόημα των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών. Επειδή γινόμαστε αποδέκτες πολλών παραπόνων που αφορούν στη γενική υποβάθμιση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών, παρακαλούμε να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες για να ενισχυθεί το δίκτυο με επιπλέον μέσα (οχήματα) προκειμένου να μειωθούν οι χρονοαποστάσεις». Να θυμίσουμε ότι το θέμα είχε αναδείξει προσφάτως και η εφημερίδα μας λαμβάνοντας απαντήσεις από τη διοίκηση του ΟΑΣΑ που είχε δεσμευτεί ότι παρά τις δυσκολίες, θα μεριμνούσε για το θέμα. Πριν λίγες ημέρες, ήρθε η επίσημη απάντηση του ΟΑΣΑ και προς την Αντιπεριφέρεια Πειραιά. Σε αυτή λοιπόν, μεταξύ άλλων, τονίζονται τα εξής: «Τα προβλήματα που παρουσιάζονται έχουν να κάνουν κυρίως με το κυκλοφοριακό της πόλης, που έχει επιβαρυνθεί σημαντικά από τα έργα στους δρόμους (ΤΡΑΜ, ΜΕΤΡΟ) αλλά και την παράνομη στάθμευση. Επίσης υπάρχουν λειτουργικές αδυναμίες στο Αμαξοστάσιο του Ρέντη και στη διαθεσιμότητα οχημάτων. Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση στο αμαξοστάσιο είναι συνεχώς βελτιούμενη ενώ η επικείμενη λειτουργία του ΤΡΑΜ θα βελτιώσει σημαντικά της συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση. Σε ότι αφορά τον ΟΑΣΑ και την ΟΣΥ καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση των δρομολογίων».

ΟΑΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ