Εφημερίδα Κοινωνική

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έρχεται σε λίγους μήνες «Περιφερειακό Συνέδριο Πειραιά» παρουσία Τσίπρα και κυβερνητικών στελεχών «πρώτης γραμμής»

 Breaking News

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έρχεται σε λίγους μήνες «Περιφερειακό Συνέδριο Πειραιά» παρουσία Τσίπρα και κυβερνητικών στελεχών «πρώτης γραμμής»
07 Μαρτίου 2018

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ πληροφορήθηκε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ότι πριν το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή μας το «Περιφερειακό Συνέδριο Πειραιά» στη λογική των συνεδρίων του ΣΥΡΙΖΑ που έγιναν στην επαρχεία (Κοζάνη, Πελοπόννησος κ.α.).

Στην περιοχή μας θα κατέβουν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και στελέχη «πρώτης γραμμής» της Κυβέρνησης ενώ θα κληθούν να τοποθετηθούν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορείς  της πόλης ώστε να αναδείξουν τα διαχρονικά ζητήματα της περιοχής.

Ακόμη δεν έχει «κλειδώσει» ούτε ο τόπος, ούτε ο χρόνος. Τις πληροφορίες όμως που είχε η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ εδώ και μέρες για το «Περιφερειακό Συνέδριο Πειραιά», το οποίο θα εστιάσει στην παραγωγική ανασυγκρότηση της περιοχής μας, επιβεβαίωσαν στην εφημερίδα μας στελέχη της Κουμουνδούρου ενώ όπως διαβάσατε σε προηγούμενο δημοσιευμά μας, σχετική αναφορά σε αυτό έκανε στις δηλώσεις του στην εφημερίδα μας και ο κ. Γιάννης Καρδαράς.

Η κυβέρνηση, όπως πληροφορούμαστε, ήδη ετοιμάζει την «ατζέντα Πειραιά» (σ.σ. και ευρύτερου Πειραιά) και είναι σημαντικό τουλάχιστον, σε επίπεδο πόλης, να υπάρξει από τώρα ένας συντονισμός για την ιεράρχηση και ανάδειξη βασικών θεμάτων που επιζητούν κυβερνητική λύση.

 

*Του Κώστα Παναγιωτάκη


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ