Εφημερίδα Κοινωνική

Όμορφες στιγμές στην Κοπή πίτας του Δημοτικού Ραδιοφώνου «Κανάλι Ένα 90,4»

 Breaking News

Όμορφες στιγμές στην Κοπή πίτας του Δημοτικού Ραδιοφώνου «Κανάλι Ένα 90,4»
16 Φεβρουαρίου 2018

Αρκετοί φίλοι του δημοτικού ραδιοφώνου του Πειραιά, «Κανάλι Ένα 90,4 FM» ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του σταθμού και βρέθηκαν την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου το μεσημέρι στο «all day café snack bar 108», στο κέντρο του Πειραιά, για να γιορτάσουν μαζί με τους εργαζόμενους και την διοίκηση, την νέα χρονιά αλλά και τη συμπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας του ραδιοσταθμού της πόλης. Το κλίμα στην εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα χαρούμενο, αφού ήταν και η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, ημέρα αγάπης και των ερωτευμένων. Για το λόγο αυτό, το Κανάλι Ένα πρόσφερε σε όλες τις γυναίκες καλεσμένες λίγα τριαντάφυλλα κατά την είσοδό τους στο μαγαζί.

O πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ κ. Παναγιώτης Αβραμίδης, ο αντιπρόεδρος κ. Στέλιος Μπρατσόλης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο φιλόξενο χώρο του «108» και έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα.

Μεταξύ των πάρα πολλών καλεσμένων παρόντες ήταν ο πρώην Υπουργός και νυν βουλευτής κ. Θεόδωρος Δρίτσας, οι βουλευτές κα. Ελένη Σταματάκη και κ. Εύη Καρακώστα, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Γιώργος Γαβρίλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Γιώργος Δαβάκη (ως εκπρόσωπος του Δημάρχου), ο γραμματέας του ΔΣ κ. Νίκος Αγγελόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας, κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, κ. Στέλιος Γαϊτανάρος, κα. Αθηνά Χαρβαλάκου-Γλύκα, ο επίτιμος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Παναγιώτης Κουβάτσος, η πρόεδρος του ΟΠΑΝ κα. Σταυρούλα Αντωνάκου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κα Μαρία Σταθάκη, κα. Βάνα Μελά και κα. Ευαγγελία Σαρρή, η πρόεδρος της Β’ Δημοτικής Κοινότητας κα. Ευαγγελία Αθανασίου, ο πρώην βουλευτής κ. Δημήτρης Καρύδης, ο πρώην Περιφερειάρχης κ. Σπύρος Σπυρίδων, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Δημήτρης Κατσικάρης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Γιώργος Σταματογιάννης, η αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κα. Μ. Πιττάκη, ο πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού κ. Αντώνης Στελιάτος, ο πρόεδρος της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» κ. Θεόδωρος Τσόντος, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά κ. Γιάννης Σπάθας, ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού κ. Αντώνης Γλύκας, ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστής Υπηρεσίας Πειραιά κ. Ηλίας Μπογιόκας, ο πρώην Γεν. Διευθυντής της ΔΗΡΑΠ κ. Δημήτρης Κρητικός, ο πρόεδρος των Βιβλιοπωλών Πειραιά κ. Νίκος Παρασκευόπουλος, η Διεύθυνση και Διοίκηση της Εφημερίδας Κοινωνική, ο εφοπλιστής κ. Αλέξης Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων κ. Γιάννης Μαρωνίτης, ο επιχειρηματίας κ. Γιάννης Κουλιζάκος, οι Δικηγόροι: κ. Παναγιώτης Πετρόπουλος και κ. Παναγιώτης Σαπουτζάκης, δημοσιογράφοι άλλων μέσων ενημέρωσης και πολλοί φίλοι του ραδιοφώνου 90,4 FM.

 

 

32

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

 

6

 

 

 

 

 

 

 

8

 

 

 

 

 

 

7


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ