Εφημερίδα Κοινωνική

Υπόθεση Novartis: Προστατευόμενος μάρτυρας «μπέρδεψε» τους Λαζαρίδηδες

 Breaking News

Υπόθεση Novartis: Προστατευόμενος μάρτυρας «μπέρδεψε» τους Λαζαρίδηδες
07 Φεβρουαρίου 2018

Ένα περίεργο «ατύχημα» εμφανίζεται στη δικογραφία της Novartis που κατατέθηκε στη Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, προστατευόμενος μάρτυρας που καταθέτει σχετικά με ενδεχόμενη εμπλοκή του Αντώνη Σαμαρά, κάνει λόγο για ένα ραντεβού του αντιπροέδρου της εταιρείας Κωνσταντίνου Φρουζή με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, σύμβουλο του τότε πρωθυπουργού.

Σκοπός ήταν να επηρεαστεί ο Σαμαράς υπέρ της Novartis από τον σύμβουλό του. Όταν ο ανακριτής ρωτάει τον προστατευόμενο ραντεβού για τον τόπο της συνάντησης,αυτός του απαντάει ότι αυτή πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Χρύσανθου Λαζαρίδη στη λεωφόρο Αθηνών 110.

Εδώ προκύπτουν όμως ορισμένες βάσιμες απορίες. Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης ποτέ δεν είχε γραφείο στη λεωφόρο Αθηνών 110, όπου βρίσκεται η έδρα του Ελληνικού Χρηματιστηρίου.

Γραφείο εκεί διέθετε ο πρόεδρος του Ε.Χ. Λαζαρίδης… Σωκράτης, αλλά ο άνθρωπος ούτε είχε δουλειά με τη Novartis, oύτε καμιά συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Φρουζή.

Μήπως ο προστατευόμενος μάρτυρας μπέρδεψε τους Λαζαρίδηδες και έμπλεξε τον Χρύσανθο και το…γραφείο του Σωκράτη; Μήπως από βιασύνη έγιναν όλα «κουλουβάχατα» για να εμπλακεί ο Αντώνης Σαμαράς και οι συνεργάτες του;

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ