Εφημερίδα Κοινωνική

Εθελοντική Αιμοδοσία Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης»

 Breaking News

Εθελοντική Αιμοδοσία Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης»
07 Φεβρουαρίου 2018

Εδώ και χρόνια ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει τράπεζα αίματος που πραγματοποιεί δύο φορές το χρόνο εθελοντική αιμοδοσία φίλων του συλλόγου. Έτσι και φέτος ο Ολυμπιακός πιστός, τίμησε την μνήμη των θυμάτων της 8ης Φεβρουαρίου 1981 με εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο χώρο του Μουσείο του Ολυμπιακού στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Την αιμοληψία έκανε το Κρατικό νοσοκομείο Μεταξά για μια ακόμη φορά, όπου πάρα πολλοί φίλοι του Συλλόγου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ολυμπιακού.

Η θεσμοθέτηση της αιμοδοσίας δύο φορές το χρόνο αποτελεί μια ακόμη σημαντική κοινωνική συνεισφορά του Ολυμπιακού κάνοντας πράξη την ευθύνη της Ομάδας στην Κοινωνία και είναι μεγάλη βοήθεια στους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται.

Ο αιμοδότης χαρίζει μια ευκαιρία σε έναν ασθενή να σωθεί η ζωή του, χαρίζει ελπίδες σε αυτούς που είναι κοντά ή εξαρτώνται από αυτόν τον ασθενή. Ο αιμοδότης, όπως δείχνουν οι έρευνες, κυρίως κάνει καλό και στον δικό του οργανισμό, ανανεώνοντας και αναζωογονώντας το αίμα του και μικραίνοντας τις πιθανότητες να πάθει καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό ή καρκίνο. Η ηθική ικανοποίηση και η χαρά που παίρνει δίνοντας λίγο αίμα είναι αμέτρητη.

Η αιμοδοσία δίνει ζωή. Πολλοί συνάνθρωποί μας χρειάζονται αίμα και οφείλουμε να είμαστε εκεί. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλοντας να συμβάλλει στην προσφορά των συνανθρώπων μας που θα συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη αιμοδοσία θα φιλοξενήσει τους αιμοδότες σε ένα προσεχές αγώνα στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η επόμενη αιμοληψία από τον Ολυμπιακό θα γίνει τον φθινόπωρο του 2018.

 

3

 

 

 

 

 

 

 

2

 

 

 

 

 

 

4


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ