Εφημερίδα Κοινωνική

Δήλωση Χρήστου Βρεττάκου, δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας, για τη φασιστική επίθεση στη «Φαβέλα»

 Breaking News

Δήλωση Χρήστου Βρεττάκου, δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας, για τη φασιστική επίθεση στη «Φαβέλα»
28 Φεβρουαρίου 2018

Η εγκληματική- φασιστική επίθεση στον κοινωνικό χώρο “Φαβέλα” στον Πειραιά, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 5 ανθρώπων, εκ των οποίων 3 αντιμετωπίζουν σοβαρά τραύματα, αποτελεί ευθεία επίθεση στη δημοκρατία, την ελεύθερη έκφραση και τα δικαιώματα.

Οι ίδιοι τραμπούκοι νεοναζιστές, που όπλισαν το χέρι του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, Γιώργου Ρουπακιά, ξανακάνουν την εμφάνισή τους και ξεδιπλώνουν σε όλο τους το μεγαλείο τον ίδιο θρασύδειλο χαρακτήρα.

Λειτουργώντας πάντα με την ίδια τακτική των ταγμάτων εφόδου, οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής, επιβεβαιώνουν τον διαρκή εγκληματικό χαρακτήρα της ναζιστικής αυτής συμμορίας.

Το νέο κρούσμα, αποτέλεσμα της απάνθρωπης ιδεολογίας και δράσης των νοσταλγών του Χίτλερ, πρέπει να είναι και το τελευταίο τους.

Στις προσφυγικές και εργατικές γειτονιές του Πειραιά, η Χρυσή Αυγή αποτελεί ένα παράδοξο «φαινόμενο», που πρέπει να πάρει πόδι μια για πάντα από εδώ.

Όλοι και όλες μας οφείλουμε να καταδικάσουμε και να απομονώσουμε το νεοναζιστικό αυτό μόρφωμα και να αντιτάξουμε τη δική μας αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και τους ανθρώπους που παλεύουν για ελευθερία, δημοκρατία και κοινωνικά δικαιώματα.

Πρέπει επίσης, να ολοκληρωθεί επιτέλους η δίκη της Χρυσής Αυγής και οι υπεύθυνοι να καταδικαστούν.

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ