Εφημερίδα Κοινωνική

Αυτοπυροβολήθηκε στο διπλανό δωμάτιο από το παιδί του γιατί δεν άντεχε το διαζύγιο!

 Breaking News

Αυτοπυροβολήθηκε στο διπλανό δωμάτιο από το παιδί του γιατί δεν άντεχε το διαζύγιο!
23 Φεβρουαρίου 2018

Με λίγες λέξεις γραμμένες σε μια κόλα χαρτί ο 63χρονος αυτόχειρας και πατέρας δύο μικρών παιδιών εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, στο σπίτι του στην περιοχή της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείωμά του ο 63χρονος αποκαλύπτει ότι ο λόγος που τον έκανε να πάρει την καραμπίνα και να αυτοπυροβοληθεί ήταν η ίδια του η γυναίκα, η οποία, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, ζητούσε διαζύγιο και παράλληλα τον απειλούσε πως θα πάρει την επιμέλεια των παιδιών, ηλικίας τεσσάρων και τριών ετών.

Μη μπορώντας να ανταπεξέλθει στη συναισθηματική πίεση που, σύμφωνα με όσα έγραψε, του ασκούσε η 44χρονη σύζυγός του αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Έτσι το μεσημέρι της Πέμπτης αφού πήρε το τρίχρονο παιδί του από τον παιδικό σταθμό, κατευθύνθηκε προς την εξοχική του κατοικία στην περιοχή της Οβρυάς, εκεί που διατηρούσε τα κτήματά του. Φτάνοντας εκεί συνάντησε δυο τεχνίτες που έκαναν εργασίες στο σπίτι του και συνομίλησε για λίγο μαζί τους. Οι δυο εργάτες παρατήρησαν μια έντονη ανησυχία στο πρόσωπο του 63χρονου, ο οποίος τους ζήτησε να φύγουν από το σπίτι αρκετά εκνευρισμένος.

Στη συνέχεια, ο 63χρονος πατέρας μπήκε στο σπίτι, κλείδωσε σε ένα δωμάτιο τον 3χρονο γιο του και με την καραμπίνα του, αυτοπυροβολήθηκε στο διπλανό δωμάτιο.

Ωστόσο αρκετοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως ο 63χρονος αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα με την κατά είκοσι χρόνια μικρότερη σύζυγό του.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ