Εφημερίδα Κοινωνική

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τράκαρε με βουλευτή της ΝΔ

 Breaking News

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τράκαρε με βουλευτή της ΝΔ
29 Ιανουαρίου 2018

Το περιστατικό σε νησί του Ανατολικού Αιγαίου

Τροχαίο συμβάν για το βιβλίο Γκίνες σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί στη Χίο. Το υπηρεσιακό όχημα που οδηγούσε το στέλεχος του πολιτικού γραφείου του Νότη Μηταράκη, κατευθύνονταν από την παραλιακή του αεροδρομίου προς την πόλη. Στο ύψος των εγκαταστάσεων του ΝΟΧ, προσέκρουσε με ΙΧ, το οποίο του προκάλεσε ζημιά.

Όπως γράφει το politischios.gr, ο οδηγός προσωρινά εκνευρισμένος από την απροσεξία του οδηγού, είδε έκπληκτος από το αυτοκίνητο να βγαίνει ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρ. Μιχαηλίδης!

Ο αρχικός εκνευρισμός σύντομα μετατράπηκε σε διάθεση για χιούμορ για το περιστατικό, μόλις διαπιστώθηκε ότι το τροχαίο περιορίστηκε σε υλικές ζημιές.

«Νόμιζες ότι ήταν ο Νότης και του την είχες στημένη;», ρώτησε ο οδηγός. «Έκανα τεστ στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου σας και διαπίστωσα ότι βουλιάζουν με ευκολία, σαν τα πολιτικά σας επιχειρήματα», του απάντησε ο βουλευτής.

Άμεση παρέμβαση για τη σύγκρουση έκανε πριν λίγο από την Αθήνα, όπου πληροφορήθηκε το συμβάν, και ο βουλευτής της Ν.Δ.. «Φαίνεται ολοκάθαρα πως, ακόμα και για τα απλά και καθημερινά, την αποκλειστική ευθύνη φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα κληθεί να πληρώσει και το λογαριασμό για την αποκατάσταση της ζημιάς», ανέφερε ο Ν. Μηταράκης.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ