Εφημερίδα Κοινωνική

Θ. Μεγαλοοικονόμου: Θέλησα να στηρίξω την προσπάθεια της κυβέρνησης για έξοδο της χώρας από την κρίση

 Breaking News

Θ. Μεγαλοοικονόμου: Θέλησα να στηρίξω την προσπάθεια της κυβέρνησης για έξοδο της χώρας από την κρίση
16 Ιανουαρίου 2018

Η θετική πορεία της χώρας και τα σημαντικά βήματα προς την ολοκλήρωση της προσπάθειας της κυβέρνησης για διέξοδο από την κρίση ήταν τα κίνητρα που έφεραν την μέχρι πρόσφατα βουλεύτρια των Ένωσης Κεντρώων, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου στο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα δηλώσεις της το πρωί στην ΕΡΤ.

Κατά τη χθεσινή ψήφιση του πολυνομοσχεδίου για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης, η κ. Μεγαλοοικονόμου ψήφισε «ναι» στηρίζοντας την κυβέρνηση και προσχώρησε ως ανεξάρτητη συνεργαζόμενη στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Να σημειωθεί ότι είναι πρώτη φορά που κυβερνητική πλειοψηφία αυξάνεται στα χρόνια των μνημονίων.

Η κ. Μεγαλοοικονόμου εκτίμησε ότι θέλησε να βοηθήσει να φτάσει η κυβέρνηση στην ολοκλήρωση της προσπάθειας της για έξοδο της χώρας από την κρίση, ώστε οι θυσίες των πολιτών να μην πάνε χαμένες.

«Από το χείλος του γκρεμού που ήμασταν βλέπουμε τους οίκους να μας αξιολογούν θετικά δίνοντας στους επενδυτές θάρρος να επενδύσουν, τα επιτόκια να έχουν φτάσει στις τιμές 2006 προ κρίσης, την ανακοίνωση του ΣΕΒ που ήταν όλα με θετικό πρόσημο για εξαγωγές και βιομηχανίες» υπογράμμισε η κ. Μεγαλοοικονόμου τα θετικά στον τομέα της οικονομίας που την έκαναν να θελήσει να στηρίξει περαιτέρω την κυβέρνηση, ενώ δήλωσε ότι ανήκει στο Κέντρο.

«Με προβλημάτισαν τα σημεία αιχμής του πολυνομοσχεδίου όπως τα οικογενειακά επιδόματα κυρίως, ωστόσο υπήρχαν πολλά θετικά, όπως το κτηματολόγιο. Θεωρώ όμως ότι δεν καταστρατηγείται το δικαίωμα στην απεργία» ανέφερε σχολιάζοντας το πολυνομοσχέδιο.

«Δεν πιστεύω ότι θα τιμωρηθούμε από το λαό. Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε ακόμα» απάντησε στον κ. Λεβέντη που είχε σχολιάσει την συστράτευσή της με το ΣΥΡΙΖΑ ότι θα πάρει την απάντησή της στις εκλογές.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ