Εφημερίδα Κοινωνική

Πρίντεζης: «Να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους οι διαιτητές»

 Breaking News

Πρίντεζης: «Να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους οι διαιτητές»
30 Ιανουαρίου 2018

Μετά τον Σφαιρόπουλο και τον Παπανικολάου, παράπονα για την διαιτησία του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ έκανε και ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ένα από τα τελευταία «κάστρα», έπεσε το βράδυ της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ. Την ώρα που ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο Κώστας Παπανικολάου και γενικότερα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έκαναν έντονα παράπονα για την διαιτησία του τρίτου ντέρμπι αιωνίων της σεζόν 2017/18, ένας παίκτης της ομάδας του Πειραιά αναφέρθηκε, όπως είπε, για πρώτη φορά στους ανθρώπους που διευθύνουν τις αναμετρήσεις αυτού του επιπέδου.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πρίντεζης είπε πως: «Δεν έχω μιλήσει ποτέ για την διαιτησία, αυτό όμως που ίσως μπορώ να πω είναι ότι κάθε ομάδα που χάνει, κάνει την αυτοκριτική της. Αυτό πρέπει να κάνουν και οι διαιτητές. Πρέπει να κάνουν καλύτερα την δουλειά τους, γιατί καλώς ή κακώς εκείνοι παίζουν μεγάλο ρόλο σε αυτά τα ματς. Όλοι πρέπει να βελτιώνονται για το καλό του αθλήματος».

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού παραδέχθηκε πάντως ότι: «Είμαστε πολλοί στην ομάδα που δεν βρισκόμαστε στην κατάσταση που θέλουμε. Κοιτάζουμε όμως ψηλά και πρέπει να δούμε τα λάθη μας. Σήμερα αλλάξαμε κάποια πράγματα στην τακτική, μπερδέψαμε τον αντίπαλο, έπρεπε όμως να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια».


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ