Εφημερίδα Κοινωνική

ΠΙΤΑ ΘΑΛΑΜΗΠΟΛΩΝ

 Breaking News

ΠΙΤΑ ΘΑΛΑΜΗΠΟΛΩΝ
19 Ιανουαρίου 2018

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή η Πανελλήνια Ένωση Θαλαμηπόλων και Αρχιθαλαμηπόλων Ε.Ν. κόβει τη πρωτοχρονιάτικη πίτα της παρουσία μελών και φίλων. Έτσι και εμείς βρεθήκαμε την Πέμπτη 18 Γενάρη στο κοσμικό κέντρο ΟΜΑΛΟΣ που βρίσκεται επί της οδού Πειραιώς στο Μοσχάτο, όπου ο πρόεδρος κος Ελευθέριος Σαριδάκης μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους στο φιλόξενο χώρο του κέντρου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με απονομή βραβείων αριστευσάντων παιδιών θαλαμηπόλων και αμέσως μετά ξεκίνησε την ομιλία του ο πρόεδρος κος Ελευθέριος Σαριδάκης κάνοντας ένα απολογισμό έργου.

Ακολούθησε η κοπή της αγιοβασιλόπιτας που ευλόγησαν οι ιερείς Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Καλαμάρης και από την Μητρόπολη Σύρου ο εκπρόσωπος π. Ιωάννης παρουσία εκπροσώπων φορέων της ναυτοσύνης. Μεταξύ των πάρα πολλών παρευρισκομένων μπορέσαμε και διακρίναμε τους βουλευτές κο Θεόδωρο Δρίτσα και κύριο Κώστα Κατσαφάδο, τον υπαρχηγό του Λ.Σ. αντιναύαρχο Παναγιώτη Παρασκευά με μεγάλη αντιπροσωπεία του σώματος από αξιωματικούς και υπαξιωματικούς ,τον ΓΓ της ΠΝΟ . καπετάν Γιάννη Χαλά. Επίσης, εκεί ήταν ο πρόεδρος της Π.Ε.Π.Ε.Ν. καπετάν Εμμανουήλ Τσικαλάκης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Σωματείων κ. Γεώργιος Δεωνάς, εκπρόσωπος από Γ.Σ.Ε.Ε. , Ε.Κ.Π.,Ν.Α.Τ., ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ , εκπρόσωποι εφοπλιστικών και ναυτιλιακών γραφείων, ο καπετάν Γεώργιος Βλάχος και φυσικά οι θαλαμηπόλοι με τις οικογένειές τους. Ακολούθησε ένα πλούσιο τραπέζι με ζωντανή μουσική και εκλεκτά εδέσματα που διαθέτει το κέντρο ΟΜΑΛΟΣ ανταλλάσσοντας ευχές μεταξύ τους για το νέο έτος.

2

 

 

 

 

 

 

3

 

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

 

5


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ