Εφημερίδα Κοινωνική

Νέα προγράμματα βρεφικής και παιδικής κολύμβησης από τον Ο.Π.Α.Ν. στην Δ” Δημοτική Κοινότητα Πειραιά

 Breaking News

Νέα προγράμματα βρεφικής και παιδικής κολύμβησης από τον Ο.Π.Α.Ν. στην Δ” Δημοτική Κοινότητα Πειραιά
30 Ιανουαρίου 2018

Νέα προγράμματα βρεφικής και παιδικής κολύμβησης ξεκινούν τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά στην πισίνα του 1ου Ειδικού Σχολείου Πειραιά, στην Δ’ Δημοτική Κοινότητα. Τα προγράμματα αφορούν βρέφη από 6 μηνών έως 3 ετών, με την παρουσία συνοδού και παιδιά από 3 ετών και άνω.

Η πισίνα του 1ου Ειδικού Σχολείου, η οποία παρέμενε κλειστή 16 χρόνια μετά την κατασκευή της, ξεκίνησε να λειτουργεί το 2016, μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Δήμου και του Ο.Π.Α.Ν. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο πραγματοποιούνται στην πισίνα προγράμματα θεραπευτικής κολύμβησης για τους μαθητές που φοιτούν στο σχολείο.

Τα νέα προγράμματα που απευθύνονται στο ευρύ κοινό, θα πραγματοποιούνται καθημερινά τις απογευματινές ώρες και τα πρωινά του Σαββάτου, με την επίβλεψη γυμναστών από τον Ο.Π.Α.Ν.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κα Σταυρούλα Αντωνάκου, δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανοίγουμε σε μια γειτονιά του Δήμου Πειραιά ακόμη έναν χώρο άθλησης για το ευρύ κοινό. Μια πισίνα, στην οποία θα μπορούν να μαθαίνουν κολύμπι βρέφη και παιδάκια, υπό την επίβλεψη φυσικά των γυμναστών του Ο.Π.Α.Ν.. Ειδικά αυτός ο χώρος, η πισίνα του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πειραιά έχει για εμάς ιδιαίτερη σημασία. Καταφέραμε να την επισκευάσουμε μετά από 16 χρόνια που παρέμενε κλειστή και σήμερα, να αθλούνται σε αυτήν, τόσο τα παιδιά του ειδικού σχολείου κατά τις πρωινές ώρες, αλλά και άλλα παιδιά που δεν χρειάζεται πλέον να μετακινούνται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο στην Καστέλα, προκειμένου να αθληθούν. Γνωρίζουμε ότι οι ελλείψεις σε αθλητικούς χώρους στην πόλη μας είναι μεγάλες και για αυτό δουλεύουμε συστηματικά, έτσι ώστε να βρίσκουμε νέους χώρους, αλλά και να βελτιώνουμε τις ήδη υπάρχουσες υποδομές, προκειμένου οι σύλλογοι, οι αθλητές και τα παιδιά μας να αθλούνται σε σύγχρονες και ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις».

Εγγραφές:

Δευτέρα-Παρασκευή 15:30-18:00

Σάββατο 10:00-12:00

1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πειραιά

Διεύθυνση: Λεβαδείας & Μ. Μαυρογένους 2, Πειραιάς

Πληροφορίες στον Ο.Π.Α.Ν.: 2104137708 (επιλ. «1»)

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ