Εφημερίδα Κοινωνική

Μητέρα παιδιού ΑΜΕΑ ξεσπαθώνει: Δώσαμε τα πάντα στους άλλους και δεν τιμούμε την καταγωγή μας

 Breaking News

Μητέρα παιδιού ΑΜΕΑ ξεσπαθώνει: Δώσαμε τα πάντα στους άλλους και δεν τιμούμε την καταγωγή μας
26 Ιανουαρίου 2018

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ανάρτηση μητέρας μικρού παιδιού με ειδικές ανάγκες για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι άλλοι το παιδί της και τη συμπεριφορά απέναντί του…

«Παιδότοπος σήμερα. Γύρω στα 60 παιδιά κι η κόρη μου. Έτσι ακριβώς…η κόρη μου και τα υπόλοιπα παιδιά απέναντι. Όλα να την κοιτάνε περίεργα…κανένας γονιός, δεν έπιασε το παιδί του, να του εξηγήσει τι είναι αυτό το (εξωγήινο) παιδί που βλέπει. Άρχισαν οι κοροϊδίες….γελάκια, γκριμάτσες, «είσαι χαζό»…κι η κόρη μου απέναντι….

Κάποια στιγμή, επαναστάτησα. Σηκώθηκα και τα έδιωξα (όχι με καλό τρόπο πρέπει να ομολογήσω). Οι γονείς στη κοσμάρα τους…έβλεπαν τα καμάρια τους να γελοιοποιούν το παιδί μου, αλλά συνέχιζαν ατάραχοι το καπουτσίνο τους (έμαθαν και το καπουτσίνο τρομάρα τους)! Ξαφνικά, βλέπω ένα ξανθό αγοράκι…πάει και κάθεται δίπλα της….αρχίζουν να παίζουν! Ούτε περίεργα βλέμματα, ούτε γκριμάτσες….τίποτα! Βλέπω και τη μητέρα του…πάει προς το μέρος του και του λέει κάτι στα αγγλικά. Ο μικρός συμφωνεί και συνεχίζει το παιχνίδι. Όταν η κόρη μου πήγε στο τραμπολίνο, η Αγγλίδα μητέρα, μπήκε μέσα, πήρε τον μικρό και τον οδήγησε στο τραμπολίνο!

Κοιτάω….σκέφτομαι…»Θεέ μου, τι παιδεία δίνει αυτή τη στιγμή στο παιδί της»!

Θέλοντας και μη, τα βάζω με μας…τους Ελληνάρες! Είμαι θυμωμένη. Τρομάρα μας….απαίδευτοι ηλίθιοι! Περηφάνια γιατί είμαστε απόγονοι του Μ.Αλεξάνδρου….εμείς δώσαμε τη δημοκρατία….τον πολιτισμό…τη γλώσσα…μπλα μπλα μπλα… Ναι, τα δώσαμε, αλλά είμαστε τόσο μ@λ@κες, που δεν κρατήσαμε τίποτα για πάρτη μας!

Τα δώσαμε….τα πήραν…και τα χρησιμοποιούν! Ναι…αυτοί που βρίζουμε…που μας φταίνε για το ότι είμαστε εμείς ανίκανοι! Που θα έπρεπε να κοιταχτούμε στον καθρέφτη όλοι και να ρίξουμε μια ροχάλα στη μούρη μας….

Γεια σου ρε Έλληνα

Σε σιχάθηκα

Μια μαμά ΑΜΕΑ.»

mama_amea

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ