Εφημερίδα Κοινωνική

Με μεγάλη λαμπρότητα η κοπή πίτας του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

 Breaking News

Με μεγάλη λαμπρότητα η κοπή πίτας του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
12 Ιανουαρίου 2018

Μετά από αρκετά χρόνια, που το Ναυτικό Επιμελητήριο της Ελλάδος έκοβε την πίτα του στο Ευγενίδειο Ίδρυμα φέτος αποφάσισε να κοπεί η βασιλόπιτα στο «Πλωτό Μουσείο – HELLAS LIBERTY» που βρίσκεται στο λιμένα του Πειραιά (πύλη Ε2).

Έτσι και εμείς βρεθήκαμε την περασμένη Πέμπτη 11 Ιανουαρίου το μεσημέρι στο πλοίο LIBERTY, όπου ο Πρόεδρος Δρ. Γεώργιος Πατέρας μαζί με τα μέλη του ΔΣ του Ν.Ε.Ε. υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο φιλόξενο χώρο του πλωτού μουσείου όπου με μεγάλη λαμπρότητα έγιναν τιμητικές διακρίσεις, η κοπή της βασιλόπιτας, και στο τέλος η δεξίωση.

Χαιρετισμό στους παριστάμενους απεύθυναν: ο Πρόεδρος του Ν.Ε.Ε. Δρ. Γεώργιος Πατέρας, ο Υπουργός ΥΝΑΝΠ και Εκπρόσωπος Κυβερνήσεως κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης (Βουλευτής ΝΔ) και τέλος ο Δήμαρχος του Πειραιά κ. Ιωάννης Μώραλης.

2

 

 

 

 

 

 

Μετά το πέρας των χαιρετισμών έγιναν τιμητικές διακρίσεις και επίδοση πλακέτας σε τρία παλαιά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος: κ. Μάρκο Μαδιά, κ. Σταύρο Ρούσσο και κ. Μάρκο Φόρο καθώς και στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή που παρέλαβε ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος κ. Σταμάτης Ράπτης. Ακολούθησε η ευλογία και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας από τους πρωτοπρεσβύτερους: π. Γεώργιο Καλαμάρη, και π. Ανδρέα Μαρκόπουλο, παρουσία εκπροσώπων όλων των κομμάτων, Ναυτικών και Εφοπλιστικών γραφείων, εκπροσώπων του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος, Ναυτικών Σωματείων του Ε.Ν. , Ενώσεων και ανθρώπων της Ναυτοσύνης.

Ήταν μια λαμπρή τελετή που έγινε στον Πειραιά καθώς το Ν.Ε.Ε. είναι για όλη την επικράτεια επίσημος σύμβουλος της πολιτείας για την Ελληνική Εμπορική Ναυτιλία με έργο την «Προστασία και προαγωγή της, εντός των γενικότερων συμφερόντων του Ελληνικού Κράτους και της Εθνικής Οικονομίας».

Η εφημερίδα μας εύχεται στο νέο ΔΣ και τον πρόεδρο Δρ. Γεώργιο Πατέρα καλή επιτυχία στο έργο τους, και αποδοτικότητα στις εργασίες τους για το καλό της Ελληνικής Ναυτιλίας της χώρας μας.

3

 

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

 

5

 

 

 

 

 

 

6

 

 

 

 

 

 

7

 

 

 

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Swiffy Output
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ