Εφημερίδα Κοινωνική

Κοπή της πίτας πολιτικού γραφείου Γ.Γεννιά

 Breaking News

Κοπή της πίτας πολιτικού γραφείου Γ.Γεννιά
22 Ιανουαρίου 2018

Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης, Πρωτοσύγκελος Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών: « Εύχομαι να πράττουμε όλοι μας τα ωφέλιμα, για όλους ανεξαιρέτως, χωρίς διακρίσεις και χωρίς εξαιρέσεις».

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας: «Από κοινού μπορούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που ταλαιπωρήθηκαν και ταλαιπωρούνται από την οικονομική κρίση».

ΠΙΤΑ Γ.ΓΕΝΝΙΑ 5

Με τις ευλογίες του Άγιου Πρωτοσύγκελου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αρχιμανδρίτη Συμεών Βολιώτη και παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, αλλά και των συνεργατών της και φίλων της, η βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων, Γεωργία Γεννιά, έκοψε χθες, Σάββατο (20.01.2018), τη βασιλόπιτα του πολιτικού της γραφείου. Η κοπή της πίτας έγινε στα γραφεία της Κίνησης Ιδεών και Δράσης ΠΡΑΤΤΩ, στην Πλάκα, λίγα μέτρα από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Μάλιστα, ο Πρωτοσύγκελος αναφέρθηκε στην ονομασία του ΠΡΑΤΤΩ τονίζοντας: «Ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός μάς καλεί όχι απλώς στο ΠΡΑΤΤΕΙΝ αλλά στο ΕΥ ΠΡΑΤΤΕΙΝ. Εύχομαι λοιπόν, αυτή η χρονιά και κάθε χρονιά να είναι χρονιά πράξεων. Αλλά να είναι πράξεις ουσιαστικά ωφέλιμες, έστω κι αν εξωτερικά δε φαίνονται πάντα καλές. Γιατί και ο γιατρός, όταν βάζει το νυστέρι, αυτό που κάνει είναι οδυνηρό, αλλά συγχρόνως και πολύ ωφέλιμο», είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε: « Εύχομαι να πράττουμε όλοι μας τα ωφέλιμα, για όλους ανεξαιρέτως, χωρίς διακρίσεις και χωρίς εξαιρέσεις». Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, αναφέρθηκε στις κοινές προσπάθειες κυβέρνησης και Εκκλησίας για την επίλυση σοβαρών και δύσκολων κοινωνικών προβλημάτων: «Πιστεύω ότι από κοινού μπορούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που ταλαιπωρήθηκαν και ταλαιπωρούνται από την οικονομική κρίση και στους οποίους τόσο η Εκκλησία, αλλά και εμείς, σαν άνθρωποι της πράξης, βρισκόμαστε δίπλα τους», είπε ο κ. Τόσκας. Τέλος, η Γεωργία Γεννιά, μετέφερε στους παρευρισκόμενους τις ευχές του Υπουργού Εξωτερικών και προέδρου του ΠΡΑΤΤΩ, Νίκου Κοτζιά. «Είναι σαν να βρίσκεται κοντά μας ο Νίκος Κοτζιάς και μας στέλνει τους χαιρετισμούς του και τις ευχές του για καλύτερες ημέρες για τη χώρα μας», είπε η βουλευτής. Ευχαρίστησε τον πατέρα Συμεών και τον αναπληρωτή Υπουργό για την παρουσία τους και ευχήθηκε σε όλους το 2018 να είναι η αφετηρία μιας δημιουργικής εποχής, με υγεία, ευημερία και ελπίδα. Στην κοπή της βασιλόπιττας, μεταξύ άλλων, παρέστησαν οι: Παναγιώτης Λυράκης Δήμαρχος Σπετσών, Ανδρέας Ευθυμίου Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Δημήτρης Πλευράκης αναπληρωτής γενικός Διευθυντής Απόδημου Ελληνισμού, Κώστας Καραχάλιος, γραμματέας Κίνησης ΠΡΑΤΤΩ, Καρύδη Κατερίνα Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου-Ταύρου, Δημήτρης Γκερλές Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, Νίκος Γιοβανίδης πρόεδρος ΕΝΑΚ, Θάνος Κελμάγιερ πρόεδρος Ανθοπαραγωγών, Κώστας Ηρειώτης ταμίας Ανθοπαραγωγών, Ανδρέας Κιοσσές πρόεδρος ΦΟΙΝΙΚΑ Πειραιά, δημοσιογράφοι, συνάδελφοι εκπαιδευτικοί, εκπρόσωποι από Συνδικάτα και επαγγελματίες του Πειραιά.

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ