Εφημερίδα Κοινωνική

Κάλαντα από την Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ»

 Breaking News

Κάλαντα από την Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ»
05 Ιανουαρίου 2018

Φέτος η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» πρωτοτύπησε λέγοντας τα κάλαντα στην περιοχή των «Κρητικών» που βρίσκονται στον λόφο του Προφήτη Ηλία στον Πειραιά.

Πολλοί Κρήτες κάτοικοι της περιοχής ξαφνιάστηκαν ευχάριστα όταν μέλη του συλλόγου με παραδοσιακές στολές και μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν στα σπίτια τους τα μέλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Συγκεκριμένα τα κάλαντα ξεκίνησαν από το σπίτι του εφόρου του ΔΣ Νίκου Τσιστράκη και μετά στον Γενικό Γραμματέα Λεωνίδα Βαρούχα με συγκινητικές μαντινάδες και αναμνηστικές φωτογραφίες.

Επίσκεψη δέχθηκε και η κα. Αγγελική Μουντάκη μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου και κατέληξαν στον χορηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κ. Χριστόφορο Μπουτσικάκη.

Η κατάληξη αυτής της περιοδείας ήταν στο γνωστό κέντρο «ΟΜΑΛΟΣ» που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς, όπου όλοι απόλαυσαν ένα πλούσιο κέρασμα.

Οι Κρητικοί του Πειραιά χάρισαν και πήραν όμορφες στιγμές περπατώντας στα ίδια μέρη που πρωτοπερπάτησαν και οι παππούδες τους, όταν έφτασαν στον Πειραιά τα χρόνια της εσωτερικής μετανάστευσης, ενώ παράλληλα επισκέφθηκαν καλούς φίλους. Στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη ψυχή και την καρδιά τους.

 

2

 

 

 

 

 

 

 

3


Σχετικά άρθρα

Swiffy Output
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ