Εφημερίδα Κοινωνική

Jumbo και Ψωμιάδης επέστρεψαν – Το νέο σποτ που… «Συνεχίζεται»

 Breaking News

Jumbo και Ψωμιάδης επέστρεψαν – Το νέο σποτ που… «Συνεχίζεται»
29 Ιανουαρίου 2018

Μετά τον πάταγο που προκάλεσε η αποκριάτικη διαφήμιση με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, αλλά και την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, τα Jumbo επέστρεψαν ταχέως με νέο σποτ, το οποίο όμως θα «συνεχίζεται…»

Μέχρι να ολοκληρωθεί το νέο concept, οι διαφημιστές «έκοψαν» το μισό σποτ, που προς το παρόν μένει χωρίς μουσική υπόκρουση» και δίνουν υπόσχεση στο κοινό ότι λίαν συντόμως θα παρακολουθήσουν τη συνέχεια, καθώς θα πρέπει να σκεφτούν το νέο μουσικό κομμάτι, το οποίο θα «ντύνει» τη διαφήμιση,.

«Είμαστε γρήγοροι, αλλά όχι και θεϊκά γρήγοροι! Το νέο “κομμάτι” της Πίτσας πρέπει να καλοψηθεί! ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…», όπως χαρακτηριστικά έγραψε η εταιρεία σε ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook.

Δείτε το νέο σποτ:

 

H μουσική υπόκρουση του διαφημιστικού τρέιλερ που παρέπεμπε στον παλιό ύμνο του κόμματος της ΝΔ, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, αναγκάζοντας την εταιρεία να το αποσύρει άρον άρον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα εστιαζόταν στη χρήση του ύμνου της Νέας Δημοκρατίας που γράφτηκε τον Σεπτέμβριο του 1982.

Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στον συνθέτη Ρόμπερτ Γουίλιαμς και ήδη, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης να γυρίσει εκ νέου το διαφημιστικό βίντεο.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ