Εφημερίδα Κοινωνική

Εισβολή με λοστούς και σιδηρογροθιές την ώρα του μαθήματος – Πάγωσε η καθηγήτρια στο σχολείο

 Breaking News

Εισβολή με λοστούς και σιδηρογροθιές την ώρα του μαθήματος – Πάγωσε η καθηγήτρια στο σχολείο
24 Ιανουαρίου 2018

Απίστευτες καταστάσεις σε σχολείο στο Μενίδι. Ο διευθυντής έτρεχε να κλειδώσει την πόρτα για να περιορίσει την εισβολή. Πανικός για μαθητές και καθηγήτρια…

Οι καταγγελίες για τα όσα έγιναν στην αρχή της εβδομάδας σε Γυμνάσιο του Μενιδίου προκαλούν αίσθηση. Το μάθημα διακόπηκε και οι φωνές μαθητών, εξωσχολικών και καθηγητών ακούγονταν και έξω από το σχολείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν πέντε ανήλικοι -15 έως 16 ετών- εισέβαλαν στο σχολείο εν ώρα μαθήματος με σκοπό να επιτεθούν σε παιδιά που έκαναν μάθημα και με τα οποία είχαν διαφορές.

Τα πέντε άτομα είχαν στα χέρια τους σιδηρογροθιές και σιδηρολοστούς. Ο διευθυντής του σχολείου τους αντιλήφθηκε και κλείδωσε την πόρτα, αλλά το επεισόδιο μόλις είχε ξεκινήσει.

Ένας από τους εξωσχολικούς κατάφερε να πηδήξει από την πόρτα και να μπει στο προαύλιο του σχολείου στο οποίο εκείνη την ώρα γίνονταν μάθημα. Από ανοιχτό παράθυρο μπήκε σε μία αίθουσα που αεριζόταν και είχε κλειδωμένη την πόρτα. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, με τους δράστες να απομακρύνονται πριν φτάσει στο σχολείο η αστυνομία.

«Η κατάσταση στο Μενίδι έχει ξεφύγει»

Σύμφωνα με την πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αχαρνών, κυρία Ευθυμιάδου, που μίλησε στο «Καλημέρα Ελλάδα», «οι μαθητές ήταν από άλλο σχολείο και είχαν διαφορές με μαθητές από το σχολείο στο οποίο εισέβαλαν».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αχαρνών, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1 τόνισε πως «τέτοια περιστατικά χαρακτηρίζουν το Μενίδι», καθώς γίνονται συνέχεια.

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει, όμως το πρόβλημα δεν λύνεται», τόνισε ο ίδιος, ζητώντας από την Πολιτεία να λάβει μέτρα.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ