Εφημερίδα Κοινωνική

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακηρύσσεται «Πρωταθλητής για την ΕΛΠΙΔΑ 2018-2020»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακηρύσσεται «Πρωταθλητής για την ΕΛΠΙΔΑ 2018-2020»
12 Ιανουαρίου 2018

Συνεπής στο πρωτοχρονιάτικο ραντεβού της κάθε χρόνο με τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ, η ΠAE Ολυμπιακός επισκέφτηκε σύσσωμη την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» για να μοιράσει δώρα και πολλή χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί.

H Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, υποδέχτηκε τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Πρόεδρο της ομάδας και Δήμαρχο Πειραιά κύριο Γιάννη Μώραλη, τον προπονητή Όσκαρ Γκαρσία, τους παίκτες και τους παράγοντες και τους ευχαρίστησε ολόθερμα για την πολύτιμη στήριξή τους στο έργο του Συλλόγου και τη δύναμη που δίνουν στα παιδιά και στους γονείς με την παρουσία τους.

Κατά την διάρκεια ειδικής τελετής που διοργάνωσε ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ στην Ογκολογική Μονάδα, ο Ολυμπιακός τιμήθηκε και ανακηρύχθηκε «Πρωταθλητής για την ΕΛΠΙΔΑ 2018-2020».

Ο τίτλος του «Πρωταθλητή για την ΕΛΠΙΔΑ» (Champion for Hope) θεσπίστηκε φέτος από τον Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ με βάση τα διεθνή πρότυπα, έχει διετή διάρκεια, και θα απονέμεται μέσα στη χρονιά σε κορυφαίες αθλητικές ομάδες και αθλητές που στέκονται δίπλα στον Σύλλογο και συμβάλλουν στο έργο του τόσο με την παρουσία τους κοντά στα παιδιά όσο και με τη διάδοση των μηνυμάτων μας μέσα από το σπουδαίο τους έργο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

olympiacos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όπως είπε η κα Βαρδινογιάννη στην ομιλία της: «Η επίσκεψή σας αποτελεί κάθε χρόνο μια ξεχωριστή στιγμή για ολόκληρη την οικογένεια της ΕΛΠΙΔΑΣ, μας δίνει δύναμη και εκφράζει τη βαθειά ευαισθησία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για την πολύτιμη στήριξή σας στα παιδιά, τα δώρα που τους φέρατε που θα τα ενθουσιάσουν και κυρίως για την παρουσία σας στο πλευρό τους, δίνοντάς τους δύναμη στον δύσκολο αγώνα τους. …Η συμπαράσταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του κυρίου Βαγγέλη Μαρινάκη είναι συγκινητική, τόσο στον Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ όσο και στον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας», και σας θεωρούμε μεγάλους συμμάχους στις προσπάθειές μας. Το αστέρι της ομάδας που ήδη βρίσκεται στον «Τοίχο των Αστεριών» του Νοσοκομείου μας, η πλακέτα αναγνώρισης των δωρεών του στον τοίχο του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», οι φανέλες της ομάδας στους τοίχους των τμημάτων, όλα αυτά είναι μόνο μερικές από τις αναμνηστικές και συμβολικές ενδείξεις της μεγάλης σας πολυδιάστατης προσφοράς.

Για τον λόγο αυτό, για την διαρκή παρουσία σας στο πλευρό μας και στο πλευρό των παιδιών, ο Σύλλογός μας αποφάσισε να τιμήσει την ομάδα Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού απονέμοντάς της τον τίτλο «Πρωταθλητής για την Ελπίδα 2018-2020»….Ο Ολυμπιακός είναι ένας ιστορικός αθλητικός σύλλογος, που κάνει τον λαό μας υπερήφανο, με 92 χρόνια μεγάλων διακρίσεων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και με τεράστια προσφορά στον Ελληνικό αθλητισμό και στην ελληνική κοινωνία. Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά που μέσα από την αποστολή του «Πρωταθλητή για την Ελπίδα» αναλαμβάνει ένα ρόλο αγγελιοφόρου για το έργο μας μέσα από τον αθλητισμό. Με τις πρωτοβουλίες του ο Ολυμπιακός έχει δείξει πολλές φορές το ανθρώπινο πρόσωπο του αθλητισμού και θα είναι για εμάς σημαντικό να συνεργαστούμε μαζί του για να διαδοθεί το μήνυμα της προσφοράς στο άρρωστο παιδί σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, των μελών και των παιδιών μας, καλωσορίζω τον Ολυμπιακό στην οικογένεια της ΕΛΠΙΔΑΣ και τον ευχαριστώ θερμά γιατί δίπλα στους μεγάλους του τίτλους θα βάλει και τον δικό μας του ‘Πρωταθλητή για την Ελπίδα’».

tweet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

03-img_0096

 

 

 

 

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ