Εφημερίδα Κοινωνική

Εκπληκτικό: Δείτε τον Π. Ψωμιάδη ντυμένο… Ζορό σε διαφήμιση

 Breaking News

Εκπληκτικό: Δείτε τον Π. Ψωμιάδη ντυμένο… Ζορό σε διαφήμιση
29 Ιανουαρίου 2018

Στην αποκριάτικη διαφήμιση των Jumbo πρωταγωνιστεί ο πρώην Περιφερειάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ντυμένος Ζορό παραγγέλνοντας την αποκριάτικη διασκευή του ύμνου της Νέας Δημοκρατίας από τον πιανίστα του πάρτι.

Σε ανακοίνωση τους τα Jumbo επισημαίνουν «τα καταστήματα Jumbo εκπροσωπώντας με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο τη βιομηχανία της χαράς δίνουν και φέτος δυναμικά το παρόν στην γιορτή της αποκριάς. Με αφορμή το νέο μας διαφημιστικό σποτ για τις απόκριες στο οποίο πρωταγωνιστεί ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, διευκρινίζουμε ότι δεν είχαμε καμία πρόθεση σχολιασμού και εμπλοκής στην πολιτική σκηνή της χώρας. Το τραγούδι, όπως και το concept του διαφημιστικού σποτ επαναφέρει τον κ. Ψωμιάδη στο σκηνικό των αποκριών μέσω ενός χαρακτήρα που είχε υποδυθεί και στο παρελθόν. Κάθε άλλος συσχετισμός είναι ατυχής.

Επιπλέον σημειώνουμε ότι η χρήση του τραγουδιού είναι καθόλα νόμιμη και έχουν εξασφαλιστεί τα δικαιώματα χρήσης από το

συνθέτη / αποκλειστικό δικαιούχο. Με στόχο ωστόσο, την αποφυγή κάθε παρερμηνείας ή συσχετισμού, αποφασίσαμε οικειοθελώς να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση της μουσικής επένδυσης της διαφήμισης, και εν προκειμένω του τραγουδιού με το οποίο κλείνει το διαφημιστικό σποτ αναδεικνύοντας εμπράκτως την πρόθεσή μας για μη σύνδεση με πολιτικά κόμματα».

Να σημειωθεί ότι την απόσυρση της διαφήμισης είχε ζητήσει η ΝΔ.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ