Εφημερίδα Κοινωνική

Εγκαίνια έκθεσης Νίκος Καζαντζάκης

 Breaking News

Εγκαίνια έκθεσης Νίκος Καζαντζάκης
02 Ιανουαρίου 2018

Την περασμένη Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης Νίκος Καζαντζάκης με τίτλο: «Οι τόποι», στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος 29).

Ήταν ένα ομαδικό εικαστικό αφιέρωμα που συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Στέλιος Αλεξάκης, Όλγα Αλεξοπούλου, Νεκτάριος Αποσπόρης, Καλλιόπη Ασαργιωτάκη, Άννα Αχιλλέως Staeubli, Ανδρέας Γεωργιάδης, Άννα Γρηγόρα, Δικαία Δεσποτάκη, Φραγκίσκος Δουκάκης, Ειρήνη Ηλιοπούλου, Σταύρος Ιωάννου, Μάρκος Καμπάνης, Μάρκος Καμπάνης, Μηνάς Καμπιτάκης, Δημήτρης Κατσιγιάννης, Βασίλης Λιαούρης, Νεκτάριος Μαμάης, Βαρβάρα Μαυρακάκη, Στέλλα Μελετοπούλου, Γεωργία Μπλιάτσου, Γεύσω Παπαδάκη, Νίκη Πρόκου, Γιώργος Σαλταφέρος, Γιώργος Σαρασίτης, Βασίλης Σούλης, Έφη Σούτογλου, Αλέκος Σπανούδης, Μαρίνα Στελλάτου, Παναγιώτης Τούντας, Βάσω Τρίγκα, Κατερίνα Τσεμπελή, Αθηνά Χατζή, Αριστείδης Χρυσανθόπουλος.

Την έκθεση συμπληρώνει κατάλογος έργων που κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Η IANOS Αίθουσα Τέχνης, διανύει τον πέμπτο χρόνο λειτουργίας της υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μικρής Άρκτου και την επιμέλεια της Ίριδας Κρητικού, εστιάζοντας στην παρουσίαση θεματικών αφιερωμάτων και ατομικών εκθέσεων με κυρίαρχη αφετηρία την άμεση ή έμμεση αναφορά στο πολυσχιδές, συναρπαστικό σύμπαν της λογοτεχνίας και της ποίησης, αλλά και τη σχέση ενός χώρου αφιερωμένου στον κόσμο του βιβλίου με την πόλη που τον περικλείει.

Την επιμέλεια αυτής της ιδιαίτερης έκθεσης έχει η κα. Ίρις Κρητικού και γίνεται με την ευγενική υποστήριξη της Capital με συνδιοργανωτή τον δήμο Πειραιά.

Η διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης έκθεσης θα είναι έως της 14 Ιανουαρίου και είναι επισκέψιμη για το κοινό πρωινές – απογευματινές ώρες.

Στα εγκαίνια μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν: η βουλευτής κα. Ελένη Σταματάκη, ο πρώην περιφερειάρχης κ. Σπύρος Σπυρίδωνα, η διευθύντρια Πολιτισμού του Δήμου κα. Ευαγγελία Μπαφούνη, ο κοινοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Αλιφραγκής , οι δημοσιογράφοι: κ. Δημήτρης Κρητικός και κ. Κωστής Μανωλάκης και πάρα πολλοί φίλοι της τέχνης.

 

 


Σχετικά άρθρα

Swiffy Output
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ