Εφημερίδα Κοινωνική

Δελτίο εκκλησιαστικών ανακοινώσεων

 Breaking News

Δελτίο εκκλησιαστικών ανακοινώσεων
25 Ιανουαρίου 2018

-Την Αρχαιοπρεπή Θεία Λειτουργία του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιώς, την Κυριακή 28/01 το πρωί.

- Επί τη ιερά μνήμη των Τριών Ιεραρχών, Προστατών της Παιδείας μας, η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς συνδιοργανώνει με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, εόρτιο βραδινό για τους εκπαιδευτικούς, την Δευτέρα 29/01 στις 18:00 στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πειραιώς (Καραολή Δημητρίου 80 και Δεληγιώργη). Ομιλία θα πραγματοποιήσει ο θεολόγος και συγγραφέας Δημήτριος Μαυρόπουλος με θέμα «Η επικαιρότητα των Τριών Ιεραρχών».

-Πανηγυρίζει το Σάββατο 27/01 ο Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου Νικαίας και θα τελεσθούν οι Ιερές Ακολουθίες την Παρασκευή 26/01 το απόγευμα και το Σάββατο 27/01. Στους εορτασμούς θα συμμετέχει ο ιεραποστολικός Σύλλογος «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος».

- Ιερά αγρυπνία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πειραιώς το Σάββατο 27/01.

-Σειρά ομιλιών με θέμα «Αυτή είναι η πίστη μας» αναπτύσσει ο Αρχιμ. Δανιήλ Ψωίνος κάθε Σάββατο στις 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πειραιώς.

-Συνάντηση νέων ζευγαριών με θέμα «Μετάνοια στις σχέσεις μας» θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Καστέλλας το Σάββατο 27/01 στις 18:00.Θα μιλήσουν ο π. Ιωάννης Σαρρής και ο π. Μιλτιάδης Ζέρβας.

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ