Εφημερίδα Κοινωνική

Αποστρατεία ενός Άξιου!

 Breaking News

Αποστρατεία ενός Άξιου!
26 Ιανουαρίου 2018

Αυτές τις ημέρες έγιναν οι αιτήσεις κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου μεταξύ αυτών κρίθηκε ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά Ταξίαρχος κ. Άρης Φουτάκης.

Δυστυχώς όμως, το όριο ηλικίας του ήταν “απαγορευτικό” για να παραμείνει στην ΕΛΑΣ και του απονεμήθη για ένα μήνα ο βαθμός του Υποστράτηγου και αμέσως μετά αποστρατεύεται.

Ο Πειραιάς πλέον στερείται ενός άξιου Αξιωματικού της ΕΛΑΣ που δεν υπηρέτησε μόνο την Αστυνομική Διεύθυνση αλλά νωρίτερα είχε περάσει και ως Διευθυντής από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά, για δύο χρόνια. Το έργο του ήταν αθόρυβο και ουσιαστικό με αρκετές επιτυχίες. Αυτό το έργο συνεχίζει σήμερα ο κ. Κωνσταντίνος Κουτσιβίτης.

Ευχόμαστε να βρεθεί ισάξιος αντικαταστάτης του στην Αστυνομική Διεύθυνση, καθώς οι συγκρίσεις με τους προκατόχους του ήταν «επίπεδα» ανώτερες και μάλιστα αυτό αποδεικνύεται σε επίσημα έγγραφα. Η εφημερίδα μας εύχεται στον κ. Άρη Φουτάκη, καλό υπόλοιπο, να είναι υγιής και να χαίρεται την οικογένεια του και εμείς μένουμε με τις καλύτερες των εντυπώσεων, γνωρίζοντάς τον όχι μόνο ως Διευθυντή αλλά ως αξιόλογο άνθρωπο και καλό φίλο!

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ