Εφημερίδα Κοινωνική

Αλβανοί έκοψαν τα κάγκελα και απέδρασαν από τη Διεύθυνση Μεταγωγών

 Breaking News

Αλβανοί έκοψαν τα κάγκελα και απέδρασαν από τη Διεύθυνση Μεταγωγών
04 Ιανουαρίου 2018

Κινηματογραφική ήταν η απόδραση τριών αλλοδαπών το βράδυ της Τετάρτης 3 Γενάρη από τα κρατητήρια της διεύθυνσης μεταγωγών (2ου ορόφου) στην οδό Πέτρου Ράλλη 22.

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν οι τρεις αλλοδαποί, δύο εκ των οποίων κρατούνται για υποθέσεις εμπορίας ναρκωτικών και ο άλλος για ανθρωποκτονία, έκοψαν τα κάγκελα του κρατητηρίου που βρίσκονταν στην πίσω πλευρά του κτηρίου, στον δεύτερο όροφο.

Στη συνέχεια οι τρεις δραπέτες, ηλικίας 35, 38 και 27 ετών, έριξαν σεντόνια με κόμπους και χωρίς να τους αντιληφθούν οι 4 αστυνομικοί που τους φρουρούσαν διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αντίθετα ένας τέταρτος κρατούμενος από τη Γεωργία, ηλικίας 39 ετών, ο οποίος κρατείται για ανθρωποκτονία, που επιχείρησε και αυτός να διαφύγει ακολουθώντας τους Αλβανούς, έγινε αντιληπτός και συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί πλέον «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή προκειμένου να συλλάβουν τους τρεις δραπέτες.

Κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες οι τρεις Αλβανοί και ο Γεωργιανός κρατούνταν στο κτήριο της Πέτρου Ράλλη προκειμένου να μεταχθούν στα δικαστήρια. Την υπόθεση της προανάκρισης ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά και μετά την ολοκλήρωσή της το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας θα επιβάλλει πειθαρχικά μέτρα.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ