Εφημερίδα Κοινωνική

Σοκάρει ξανά ο βιαστής από τη Δάφνη! Διώκεται και για παιδική πορνογραφία

 Breaking News

Σοκάρει ξανά ο βιαστής από τη Δάφνη! Διώκεται και για παιδική πορνογραφία
12 Δεκεμβρίου 2017

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του 52χρόνου ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης και τον περασμένο Μάιο προφυλακίστηκε για την αρπαγή και τη σεξουαλική κακοποίηση της 22χρονης φοιτήτριας στο διαμέρισμα του, στη Δάφνη. Οι αρχές βρήκαν στην κατοχή και του και υλικό παιδικής πορνογραφίας!

Τον περασμένο Μάιο, οι αστυνομικοί που εισέβαλαν στο ημιυπόγειο διαμέρισμα της Δάφνης και βρήκαν την φοιτήτρια δεμένη, φιμωμένη και άγρια κακοποιημένη.

Οι γονείς της ήταν εκείνοι που ανήσυχοι για την εξαφάνιση της κόρης τους έστειλαν την αστυνομία στο σπίτι όπου γνώριζαν ότι το τελευταίο διάστημα, η 22χρονη βοηθούσε έναν άνδρα με αναπηρία.

Δίωξη και για παιδική πορνογραφία!

Από τις δικαστικές αρχές σε βάρος του 52χρόνου ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη για παιδική πορνογραφία. Σήμερα (12.12.2017) μάλιστα βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί αλλά ζήτησε και έλαβε προθεσμία για το πρωί της Πέμπτης.

Η συμπληρωματική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του έγκειται στο γεγονός ότι στο υλικό από τις κάμερες και το σκληρό δίσκο υπολογιστή που εντόπισε η αστυνομία στο ημιυπόγειο κολαστήριο του 52χρονου φέρονται να εντοπίστηκαν φωτογραφίες και βίντεο με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά.

Σημειώνεται πως ο 52χρόνος στην πρώτη του απολογία είχε αρνηθεί τις κατηγορίες.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ