Εφημερίδα Κοινωνική

Συνεστίαση «ΟΜΟΝΟΙΑ»

 Breaking News

Συνεστίαση «ΟΜΟΝΟΙΑ»
18 Δεκεμβρίου 2017

Τη μεγάλη συνεστίαση τους πραγματοποίησε την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» στο κρητικό κέντρο «Ομαλός» , που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς στο ύψος του Μοσχάτου.

Η μεσημβρινή αυτή συνεστίαση έγινε με τον τραγουδιστή Αχιλλέα Δραμουντάνη και το συγκρότημά του, όπου κράτησε το ενδιαφέρον όλων των παρισταμένων μέχρι τις βραδινές ώρες.

Σε αυτό το κάλεσμα της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ», παρευρέθησαν πάνω 400 άτομα που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα όπου τα μουσικοχορευτικά τμήματα της Αδελφότητας παιδικό – γυναικών – ανδρικό έδειξαν τις ικανότητες τους σε όλους τους Κρητικούς χορούς.

Ο πρόεδρος της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ» κ. Θεόδωρος Τσόντος εκ μέρους του ΔΣ ευχαρίστησε τους καλεσμένους για την παρουσία τους, ευχόμενος σε αυτούς καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο χρόνο που έρχεται.

Μεταξύ των πάρα πολλών παρευρισκομένων μπορέσαμε και διακρίναμε: τον δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη μαζί με τη σύζυγό του Βάλια και τα παιδιά, τους πολιτευτές Χριστόφορο Μπουτσικάκη και Γιώργο Βαγιάκη (Αντιπρόεδροι κεντρικής αγορά Αθηνών), τον πρόεδρο των Εκτελωνιστών Αθηνών Πειραιώς Ανδρέα Βροντάκη, την πρόεδρο των Αθηναΐδων Ρένα Βασιλάκη, τη Γενική Γραμματέα του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και νήσων Αιγαίου Άννα Δασκαλάκη, τον εκπρόσωπο των Ρόταρυ Γιάννη Ανδρέογλου, τον επιχειρηματία και χορηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας «ΟΜΟΝΟΙΑ» Γιάννη Μπουτσικάκη, τον Γιώργο Πανταγιά, εκπροσώπους Κρητικών συλλόγων και σωματείων της Αττικής, και πολλούς φίλους της Αδελφότητας.

 

 

OMALOS4

 

 

 

 

 

 

OMALOS3OMALOS2

 

OMALOS1


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ