Εφημερίδα Κοινωνική

Προχωρά η ολοκλήρωση του έργου της κατασκευής αποχετευτικών δικτύων ακαθάρτων στην 4η και 5η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων

 Breaking News

Προχωρά η ολοκλήρωση του έργου της κατασκευής αποχετευτικών δικτύων ακαθάρτων στην 4η και 5η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων
20 Δεκεμβρίου 2017

Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο την ολοκλήρωση του έργου «Κατασκευή αποχετευτικών δικτύων ακαθάρτων και συνδέσεων στην 4η και 5η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων», προϋπολογισμού 1.239.025,18 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης. Το έργο χρηματοδοτείται για ποσό 972.851,88 ευρώ από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, και για ποσό 266.173,30 ευρώ από ίδιους πόρους του Δήμου Αθηναίων.

Σκοπός του έργου είναι η προστασία της δημόσιας υγείας, του περιβάλλοντος και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Αφορά δε στην ολοκλήρωση της κατασκευής αγωγών οριστικού δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων καθώς και συνδέσεων των παρόδιων ακινήτων σε αυτό της 4ης και 5ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων. Ειδικότερα, οι παρεμβάσεις θα υλοποιηθούν σε τμήματα των οδών: Αιγιαλείας, Σεπολίων, Λεχόβου, Β. Ηπείρου, Ελλησπόντου, Ερύμανθου, Ισμήνης, Κλυτίας, Λαοδάμαντος, Βοσπόρου, Πρεβέζης, Ξανθίππης, Λένορμαν, Λιοσίων, Μοράβα, Δαμβέργη, Μανιτάκη, Σημαντήρα (σε δύο σημεία), Παπαναστασίου, Ζυμπρακάκη, Ν. Βότση, Χαιρέτη, Θεμισκύρας, Αίμωνος, Βλαχορραφτίου, Μοναστηρίου, Λεβιδίου, Βουθρωτού, Τιμαίου, Πλάτωνος, Άστρους, Πυρσού, Ρόδου, Καρπενησίου, Αυλώνος, Λεγκράν, Κωνσταντινουπόλεως, Οιδίποδος, Βλαστού, Νιρβάνα, Καραβία, Μήδειας, Τραυλαντώνη και Ελικώνος.

Τέλος, σημειώνεται ότι το έργο έχει δημοπρατηθεί από τον Δήμο Αθηναίων και εκτελείται από τη Διεύθυνση Οδοποιίας, Αποχέτευσης και Κοινοχρήστων χώρων του Δήμου.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ