Εφημερίδα Κοινωνική

Πουλίκος Τσαγκράκος: «Έχουμε και συνέχεια»

 Breaking News

Πουλίκος Τσαγκράκος: «Έχουμε και συνέχεια»
15 Δεκεμβρίου 2017

Ο αθλητισμός και οι Μανιάτες πάνε μαζί. Έτσι και ο Πρωταθλητής Ελλάδος της πυγμαχίας Πουλίκος Τσαγκράκος, ο οποίος έχει κερδίσει την 1η θέση πάνω από 5 φορές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας Ανδρών, μίλησε στην Εφημερίδα Κοινωνική, σχετικά με τους αγώνες που πραγματοποίησε ως αθλητής του Ολυμπιακού στο γήπεδο Σαλπέας.

«Είχα κάνει πολύ καλή προετοιμασία, χάρη στην οικονομική στήριξη του κ. Μαρινάκη και του κ. Κούβελου. Τους ευχαριστώ θερμά και αυτοί ήταν οι λόγοι που ήρθα στον Ολυμπιακό. Χαίρομαι που ήρθα στον Ολυμπιακό και φυσικά ευχαριστώ το σύλλογο μου, τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη τον έφορο του τμήματος και τη διοίκηση του Ερασιτέχνη. Ευχαριστώ επίσης την Gold Touch Nutrition και την Persani για τον εξοπλισμό και τη στήριξη, τον πατέρα μου και προπονητή μου Γιώργο Τσαγκράκο και την οικογένειά μου που με στήριξε. Επίσης, θα ήθελα να τονίσω ότι επέστρεψα στα γυμναστήρια της Σπάρτης και της Αρεόπολης, στους αθλητές μου και ότι έχω κάθε μέρα τμήματα πυγμαχίας έχοντας ως στόχο την ανάδειξη των αυριανών πρωταθλητών. Έχουμε και συνέχεια».

Στον δεύτερο τελικό των Ανδρών που ακολούθησε, ο Πουλίκος Τσαγκράκος έκανε το «2Χ2» καθώς με τη νίκη του στον τελικό, κόντρα στον Αθανάσιο Γλυνό του ΠΑΟΚ, αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία των 69 κιλών. Τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες ήταν ο απολογισμός και για τον Πουλίκο Τσαγκράκο ο οποίος ολοκλήρωσε την εξαιρετική του παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με το χρυσό μετάλλιο!

 

tsagkrakos1

 

 

 

 

 

 

tsagkrakos2

 

 

 

 

 

 

 

 

tsagkrakos3

 

 

 

 

 

 

tsagkrakos4

 

 

 

 

 

 

tsagkrakos5

 

 

 

 

 

 

 

tsagkrakos6

 

 

 

 

 

 

tsagkrakos7

 

 

 

 

 

 

 

tsagkrakos8

 

 

 

 

 

 

tsagkrakos9

 

 

 

 

 

 

 

tsagkrakos10

 

 

 

 

 

 

tsagkrakos11


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Swiffy Output
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ