Εφημερίδα Κοινωνική

Ορισμός εντεταλμένων δημοτικών συμβουλών σε Πράσινο και Ειδικά Συνεργεία

 Breaking News

Ορισμός εντεταλμένων δημοτικών συμβουλών σε Πράσινο και Ειδικά Συνεργεία
15 Δεκεμβρίου 2017

 

Με δύο νεαρούς σε ηλικία, αλλά δοκιμασμένους σε θέσεις ευθύνης, άκρως δυναμικούς δημοτικούς συμβούλους ενισχύεται η ομάδα διοίκησης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής σε επιπλέον νευραλγικά πόστα. Με απόφαση του δημάρχου της πόλης Νίκου Μπάμπαλου, ορίζονται:

ο Μάνος Βαβουράκης, ως εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, υπεύθυνος για τα Ειδικά Συνεργεία του Δήμου και

ο Δημήτρης Δημητρόπουλος, ως εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, υπεύθυνος για την Υπηρεσία Πρασίνου.

Ο Δημήτρης Δημητρόπουλος ήταν μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων με μεγάλη δραστηριότητα στην θητεία του, ενώ και ο Μάνος Βαβουράκης έχει να επιδείξει σημαντικό έργο έχοντας διατελέσει στο άμεσο παρελθόν πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης, ΚΕΑΕΔΗΑ Α.Ε. Ενδεικτικά, τα δύο στελέχη της διοίκησης συνεργάστηκαν με άψογο αποτέλεσμα, ο καθένας από το δικό του πόστο ευθύνης, στην πρόσφατη σύμπραξη Δήμου – δημοτικής επιχείρησης για να την ανακατασκευή και πιστοποίηση μιας σειράς από τις παιδικές χαρές της πόλης.

Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται πράξη η δέσμευση του Νίκου Μπάμπαλου για διεύρυνση της διοίκησης του Δήμου προκειμένου, με περισσότερους ανθρώπους στις μηχανές της, να εξάγει περισσότερο έργο.

«Κόντρα στη λογική των καιρών που προωθεί τα δημαρχοκεντρικά μοντέλα, τηρούμε την δέσμευσή μας προς την πόλη για μια διοίκηση στην οποία δουλεύουν πολλοί και πολύ. Και μπορούμε να το κάνουμε, γιατί αυτή η διοίκηση διαθέτει άξια στελέχη, τα οποία έχουν αποδείξει τις ικανότητές τους σε όποια θέση ευθύνης, έως τώρα, τους έχει ζητηθεί. Είναι δε διπλή ευτυχία όταν πρόκειται για νέους ανθρώπους που και θέλουν και μπορούν να προσφέρουν. Με αυτόν τον τρόπο διαμορφώνουμε το παρόν, εγγυόμαστε το μέλλον του Ηρακλείου», σχολιάζει ο δήμαρχος.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ