Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Πειραιάς φόρεσε τα γιορτινά του

 Breaking News

Ο Πειραιάς φόρεσε τα γιορτινά του
15 Δεκεμβρίου 2017

Σε μια ξεχωριστή εορταστική ατμόσφαιρα και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μώραλης, φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Πειραιά, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που αρχίζουν στην πόλη. Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον Πειραϊκό ουρανό για 6 ολόκληρα λεπτά προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στην τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, παρευρέθηκαν η Βουλευτής κα Γεωργία Γεννιά, οι πρώην Βουλευτές κ.κ. Παναγιώτης Μελάς και Δημήτρης Καρύδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Δαβάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, Γιάννης Μελάς, Παναγιώτης Καλογερόγιαννης, Ανδρέας Βεντούρης, Αλέξανδρος Αργουδέλης, Στέλιος Γαϊτανάρος, Κυριάκος Σιγαλάκος και Σταύρος Βοϊδονικόλας, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Χρήστος Αγραπίδης, Νικόλαος Καρβουνάς, Νικόλαος Καλαμακιώτης και Χαραλαμπία Ζηλάκου, ο ΓΓ του Δήμου κ. Βασίλης Ταταρόπουλος, η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κα Κορίνα Λαουλάκου, ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π. κ. Τάκης Αβραμίδης, η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου και κ. Νίκος Γέμελος, αντίστοιχα, η Δημοτική Σύμβουλος κα Πόπη Αστεριάδη, η πρόεδρος της Β’ κοινότητας κα. Ευαγγελία Αθανασίου, ο πρώην Δήμαρχος Περάματος κ. Γιάννης Γλύκας, ο Πρόεδρος της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Νικήτας Γκόλφης, ο Πρόεδρος της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Γιάννης Βοϊδονικόλας, καθώς και οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γιάννης Αλιφραγκής, Κατερίνα Δουρέκα και Λεωνίδας Μελάς.

Επίσης, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Νίκος Μανεσιώτης, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια» κ. Θοδωρής Τσόντος μαζί με μέλη του ΔΣ, καθώς επίσης και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης και πλήθος κόσμου.

2

 

 

 

 

 

 

 

3

 

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

 

 

Εντυπωσιακή συναυλία

Ακολούθησε μεγάλη συναυλία στη συμβολή του πεζόδρομου της Σωτήρος Διός με την λεωφόρο Ηρώων Πολυτεχνείου, από τη δημοφιλή τραγουδίστρια Χρύσπα, το συγκρότημα «Kings» και Street Party. Επίσης, τους καλλιτέχνες πλαισίωσαν χορευτικά οι σχολές χορού Rose Karra.

Την τελετή πλαισίωσε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά, που ψυχαγώγησε με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, μικρούς και μεγάλους. Την εκδήλωση παρουσίασε η γνωστή Πειραιώτισσα παρουσιάστρια κα. Νόνη Δούνια. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση το ΙΕΚ Όμηρος και οι σπουδαστές αυτού μοίραζαν στους παριστάμενους γλυκίσματα τα οποία τα είχαν επιμεληθεί από νωρίς το απόγευμα.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ